COSMOTE Romania a lansat hotspot-ul mobil Wi-Fi Connect MF60, care le permite clientilor sa isi creeze propriile retele Wi-Fi, oriunde s-ar afla.
Connect MF60 este un router wireless Wi-Fi ultraportabil, ce permite dispozitivelor mobile compatibile Wi-Fi, precum iPad si iTouch, sa se conecteze prin Wi-Fi la internet.

Cu o interfata USB 2.0 de mare viteza, modemul ofera o viteza de descarcare de pana la 21.6 Mbps si o viteza de incarcare de pana la 5.76 Mbps si poate sustine pana la cinci conexiuni simultane la internet, compatibile cu standardul Wi-Fi 802.11 b/g.

Modemul Connect MF60 are ecran LED si o baterie de 1500 mAh. Autonomia este de aproape patru ore (pentru utilizare intensiva, transfer de date permanent), insa bateria asigura un timp de asteptare de pana la 100 de ore. Modemul este disponibil impreuna cu software de instalare automata a driverelor si cu securitate Wi-Fi: WEP/WPA/WPA2/WAPI.

Modemul permite utilizatorului sa trimita si sa primeasca SMS-uri direct de la interfata sa web si este compatibil cu urmatoarele tehnologii: GSM / GPRS / EDGE / WCDMA / HSPA / HSPA+.

Connect MF60 va fi disponibil in toate magazinele COSMOTE si Germanos la pretul de 29 de lei (TVA inclus), impreuna cu abonamentul COSMOTE XL pe doi ani. Cu acest abonament, utilizatorii beneficiaza de un trafic inclus de 25 GB/luna si acces internet de mare viteza de pana la 21.6 Mbps.

Clientii pot testa routerul ultraportabil Wi-Fi in 40 de magazine COSMOTE Romania si Germanos.