Pe o suprafaţă totală de 9.000 metri pătraţi sunt expuse peste 25.000 de produse, de la materiale de construcţii, finisaje, instalaţii, electrice, gresie, faianţă, parchet, scule sau unelte în stocuri aproape nelimitate, se arată în comunicatul remis joi si preluat de agerpres.

'Ofertele Arabesque au fost gândite să ofere sprijinul necesar pentru dezvoltarea oricărui tip de investiţii în construcţii, de la simpla renovare sau modernizare a unei locuinţe la construcţia de blocuri, vile, spaţii de depozitare, clădiri de birouri şi unităţi lucrative', a declarat Marinela Bujor, director de marketing Arabesque.

Arabesque Piteşti este cel de-al 19-lea magazin din reţeaua de centre comerciale şi depozite din România. 'Investiţia este sută la sută românească şi ne mândrim să susţinem dezvoltarea capitalului românesc în segmentul construcţiilor, care are potenţialul de a atrage afaceri conexe şi de a crea noi locuri de muncă', a declarat oficialul Arabesque, cu ocazia inaugurării noului magazin.

Arabesque Piteşti oferă servicii de consultanţă gratuită, pre/post-vânzare, de la mixarea vopselelor şi a tencuielilor în nuanţa aleasă, la debitarea şi cantuirea panourilor din lemn, fasonarea oţelului beton. Clienţii beneficiază de transport gratuit al mărfii atât în Piteşti cât şi în localităţile limitrofe. Cu peste 1.000 de autoutilitare, parcul auto Arabesque asigură acoperire naţională şi operativitate la transportul şi descărcarea produselor paletizate cu ajutorul camioanelor dotate cu macara.

'Deschiderea celui mai mare magazin Arabesque vine în contextul în care investiţiile româneşti în construcţii din Regiunea Sud-Muntenia au şansa ca în 2016 să atingă un nivel record de 6,4 miliarde de lei, evoluţie influenţată semnificativ de creşterea business-ului micilor constructori, cei care creează liantul pentru reconstrucţia sănătoasă a economiei', se menţionează în comunicat.

Potrivit unui studiu comandat de Arabesque, evoluţia sectorului construcţiilor din judeţele Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova şi Teleorman denotă un potenţial semnificativ, stimulat de creşterea încrederii firmelor şi micilor întreprinzători în dezvoltarea unor investiţii pe termen mediu şi lung.