'Utilizatorii Raiffeisen Online care nu deţin încă un card de credit şi sunt eligibili (cetăţeni români, vârstă etc) pot să aplice direct, online, pentru un card de cumpărături. Avantajul major al acestui flux de pe platforma Raiffeisen Online este că aceia care doresc un card de credit pot să aplice de oriunde şi oricând, iar tot procesul de emitere se desfăşoară în mediul digital, rapid şi comod', a declarat Gabriel Chenescu, manager Raiffeisen Bank.

Potrivit acestuia, ridicarea cardului de credit în format fizic, cu PIN-ul aferent, va avea loc într-o agenţie Raiffeisen Bank aleasă de client. Printr-un SMS, destinatarul cardului de credit emis online va fi informat când poate să îl ridice, scrie agerpres.

Raiffeisen Bank a emis peste 450.000 de carduri de credit care sunt utilizate de clienţi, preponderent la cumpărături. Astfel, în primele şase luni ale acestui an volumul tranzacţiilor efectuate cu cardul de credit Raiffeisen Bank a crescut cu peste 15% faţă aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cardul de credit Raiffeisen Bank are dobândă 0 pentru 56 de zile, dacă sumele de pe card sunt utilizate la comercianţi, programul 'Multishop - rate fără dobândă' la sute de parteneri din toată ţara, asigurare de călătorie gratuită în ţară şi în străinătate, precum şi alte avantaje.