Noul proiect a primit denumirea Nanjing Green Towers. Trasatura caracteristica si definitorie a celor doua proiecte il constituie prezenta copacilor si boschetilor, plantati la toate etajele. Astfel, se creeaza iluzia unui parc care creste chiar in interiorul cladirii.

Potrivit conceptului, Nanjing Green Towers va dispune de 11.000 de copaci reprezentand 23 de soiuri locale, precum si 2.500 de alte plante, care vor ocupa, in total, 6.000 de metri patrati.

Potrivit calculelor arhitectului italian, aceasta vegetatie va produce zilnic 60 de kilograme de oxigen.

Nanjing Green Towers va cuprinde doua cladiri inalte de 200 si, respectiv, 108 metri. Primul va adapost birouri - incepand cu etajul 8 pana la 35 -, precum si un muzeu, o scoala de arhitectura verde si, la nivelurile superioare, un club privat. Imobilul de 200 metri inaltime va avea o suprafata de 56.200 metri patrati.

Al doilea turn va gazdui hotelul Hyatt pentru 247 de camere, cu suprafete cuprinse intre 35 si 150 metri patrati, iar pe acoperis va fi amenajata o piscina. Suprafata totala a cladirii atinge 23.200 metri patrati.

Cele doua piese vor fi unite printr-un corp comun, gandit ca un fel de podium, unde vor fi amenajate magazine, restaurante, spatii de expozitii, o piata agricola, centre de sanatate si distractie.