Prima dată ar trebui să umblaţi la setările de confidenţialitate, care se află în iconiţa din partea dreaptă sus a profilului.

La categoria: "Cine îmi vede postările?", utilizatorul poate alege diferite filtre, (toată lumea, prietenii prietenilor, prieteni, doar eu) putând decide astfel cine are dreptul să-i vada mesajele şi pozele publicate.La categoria “Cine mă poate contacta?”, fiecare poate alege dacă vrea să poată fi contactat de orice persoană, sau doar de prieteni.

Explicaţiile detaliate le puteţi vedea în materialul video de mai jos:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player