Dana Radoveneanu, Senior Consultant - Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox: „Trecerea de la un retailer la consultanță imobiliară a fost un pas natural în evoluția carierei mele, care îmi va permite să am o perspectivă completă asupra pieței de retail.”

Dana Radoveneanu deține un master în finanțe corporative la Academia de Studii Economice din București și a activat în ultimii 6 ani în cadrul companiei Lagardere, unde s-a ocupat de dezvoltarea rețelei de magazine Inmedio în malluri și galerii comerciale și a rețelei de magazine 1 Minute în clădiri de birouri, precum și a celorlalte branduri din portofoliul companiei: Voyage Cafe, So! Coffee, Hub Convenience, etc.

Bogdan Marcu, Partner - Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox: „Ne bucurăm să putem lărgi echipa de retail cu o persoană care are experiență și o înțelegere profundă a business-ului în zona de retail. Ne concentrăm în livrarea celor mai bune rezultate pentru clienții noștri și în dezvoltarea continuă a departamentului de retail care reprezintă o linie de business strategică a C&W Echinox.”

Cushman & Wakefield Echinox este unul dintre cei mai activi consultanți imobiliari pe segmentul de retail, punându-și amprenta asupra celor mai importante centre comerciale din București și din țară. Per total, în 2016, departamentul de retail al C&W Echinox a intermediat tranzacții de închiriere în suprafață de peste 20.000 de metri pătrați în București și în țară.