Ansamblul Belize Residence este format din clădiri cu un regim de înălţime (P+3E) şi cuprinde în total 178 de apartamente cu una, două, trei sau patru camere. Locuinţele au o suprafaţă cuprinsă între 57 şi 130 mp şi pot fi achiziţionate prin programul Prima Casă, prin credit ipotecar sau cu plata cash, în acest din urmă caz aplicându-se un discount de 5% la preţul de listă.

Proiectul Belize Residence este situat în estul capitalei, Pantelimon Cernica, într-o zonă rezidenţială în plină dezvoltare din imediata apropriere a parcului de agrement, pădurii şi lacului Cernica şi a complexului Phoenix Cernica. Amplasarea proiectului dispune de un traseu direct şi facil spre centrul oraşului, precum şi de vecinătatea unor centre comerciale dar şi de legături către artere rutiere principale de intrare în Capitală. În imediata apropiere a ansamblului rezidenţial Belize Residence, în Cernica Park va fi dezvoltat un centru de tip outlet.

Proiectul este prevăzut cu două terenuri de tenis, spaţii verzi, locuri de joacă, locuri de parcare, supermarket, grădiniţă, sală de sport, camere de supraveghere video 24/24.

Belize Development este deţinut de Evangelos Poulios, coproprietarul fashion retailer-ului BSB care a ajuns în 2016 la 22 de magazine monobrand în România. Cu o vechime de 5 ani pe piaţa imobiliară din România, Belize Development are un portofoliu de peste 230 apartamente cu una, două, trei sau patru camere, în zone precum Floreasca, Petricani, Mihai Bravu sau oraşul Pantelimon şi se numără printre cele mai moderne proiecte din aceste zone, precizeaza agerpres.