Potrivit specialistilor, majoritatea OZN-urilor care au vizitat Terra in noaptea eclipsei au fost vazute in Rusia, Canada si Statele Unite. In plus, ufologii sustin ca aparatele zburatoare ale civilizatiilor extraterestre se deosebeau unele de celelalte, avand forme total diferite: rotude, sferice, cubice sau in spirala.

Expertii cred ca motivul acestei adevarate "invazii" de OZN-uri a fost eclipsa de Luna si ca, pana in 22 august, pe Terra vor mai veni din alte sute de nave din diferite colturi ale Universului.

In ceea ce priveste cimitirul de aparate extraterestre depistat pe Luna, ufologii afirma ca pe suprafata satelitului natural al planetei noastre pot fi identificate constructii triunghiulare, chiar cabinele navelor abandonate aici.

In alta ordine de idei, ufologii au anuntat ca au depistat pe suprafata planetei Neptun urmele unor teste nucleare de origine extraterestra. Fenomenul a fost descoperit de Ned Molter, aspirant al Universitatii California, cu ajutorul telescopului observatorului din Hawai.

Intr-adevar, pata identificata poate avea doua explicatii: un ciclon atmosferic sau o explozie nucleara. Problema este ca respectiva zona a planetei este extrem de linistita, formarea unor asemenea furtuni fiind, practic, imposibila. Ceea ce inseamna ca a fost vorba de o explozie atomica.