'Există un cuvânt cheie care trebuie combinat cu soluţiile BI sau CPM, dincolo de aria KPI şi a dashboard-urilor, şi acest cuvânt este colaborare. Soluţia CPM de la Senior Software cu funcţionalităţi integrate de BI reprezintă combinaţia perfectă pentru a determina comportamentele dorite în companie. Este posibil ca acest sistem să nu fie cel mai bun instrument BI sau CPM de pe piaţă, dar cu siguranţă este cel mai bun sistem CPM cu BI integrat, acoperind perfect nevoile noastre în ambele domenii', a declarat Javier de Jeronimo, Corporate controller, Eldon.

Odată cu implementarea soluţiei CPM, peste 80 de utilizatori din cadrul echipei Eldon lucrează într-un mediu de planificare multidimensional ce reuneşte toate datele companiei, iar procesele de bugetare, planificare şi prognoză sunt mult mai fiabile din punct de vedere al rezultatelor şi mult mai puţin costisitoare în ceea ce priveşte timpul şi resursele. Echipa Eldon beneficiază de mentenanţă şi suport continuu atât în timpul implementării, cât şi post implementare.

Înfiinţată în 2003, compania Senior Software are capital integral românesc. Dezvoltă şi implementează sisteme informatice de ultimă generaţie, specializate pe verticale de piaţă: ERP, BI, CRM, SFA, SCM, CPM, E-commerce, APS şi MES, mentioneaza agerpres.