Situată în nordul Bucureștiului, proprietatea cu nouă etaje are 18.600 de metri pătrați de suprafață închiriabilă și ocupă o amprentă de 3.400 de metri pătrați. Cele trei etaje subterane dispun de 407 locuri de parcare.

Hili Properties și Premier Restaurants România fac parte din Hili Ventures, un grup divers de companii cu sediul în Malta.

În prezent, spațiul este închiriat în proporție de 100%, principalul chiriaș al ART Business Center fiind Ponderas Academic Hospital, care a fost preluat recent de Rețeaua Privată de Sănătate „Regina Maria” , cel de-al doilea cel mai mare grup de clinici private din România. Ponderas Academic Hospital a investit masiv în amenajarea facilităților din această clădire.

Intesa San Paolo Bank este al doilea cel mai mare chiriaș al ART Business Center, cu sediul central în clădire. Bet Active Concept, Kinetic Sport Medicine, Daas Impex, Topanel și Samsung ocupă, de asemenea, spațiu în ART Business Center.

Proprietatea impozantă din Strada Nicolae Caramfil se află într-o zonă preferată de chiriașii de servicii financiare (care caută locații de birouri de tip boutique), de ambasade și mici companii IT. Cartierul din zona de Nord a Bucureștiului este o zonă rezidențială preferată în rândul comunității locale de afaceri.

"Această achiziție este parte din strategia noastră de a include în portofoliul internațional imobile comerciale de înaltă calitate, din orașe aflate în plină dezvoltare. Prin contracte de închiriere pe termen lung, chiriași importanți și un randament atractiv, ART Business Center dispune de toți factorii cheie strategici care îl transformă într-o investiție adecvată pentru noi. ART Business Center nu numai că adaugă o valoare semnificativă portofoliului nostru, evaluat acum la aproape 100 de milioane de euro, dar ne extinde în același timp amprenta asupra României. România este una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din Europa și o piață în care grupul nostru, Hili Ventures, are deja o prezență extinsă”, explică Margrith Lutschg Emmenegger, Hili Properties Chair și Chief Executive Officer.

Hili Properties, divizia de real estate a companiei Hili Ventures, deține și administrează o colecție strategică de proprietăți comerciale pentru închiriere în Letonia, Lituania, Estonia, Malta și România. Portofoliul companiei cuprinde clădiri de afaceri, spații de birouri în cartierele comerciale principale și spații în care funcționează restaurante McDonald's. Restaurantele sunt parte a companiei Premier Capital plc, divizia McDonald's a Hili Ventures. Premier Capital plc, prin filiala Premier Restaurants România, operează 68 de restaurante McDonald's la nivel național.