Berbec

Este posibil sa se intample ceva extraordinar, dar sentimentele dumneavoastra vor fi din nou puse la incercare. Nu amanati discutii, negocieri, daca trebuie acum si abordati numai chestiuni curente. Nu uitati ce si cui ati promis ceva. Trebuie sa dati mai mult si sa ajutati: va fi nu numai simplu, dar si foarte placut. Pastrati putin timp si pentru o plimbare in aer liber, pentru activitati sportive. In dragoste aveti mari sanse de succes.

Taur

O zi importanta pentru prognozarea si planificarea viitorului. Nu va agitati inutil, sunt foarte utile discutiile cu oamenii care va pot ajuta sa faceti lumina in treburile curente si sa va sugereze cateva idei noi. Puneti corect accentele, stabiliti urmatoarele evenimente, evaluati resursele proprii si ganditi-va cum sa le sporiti. O zi buna pentru munca, pentru curatenie generala. Faceti totul cu minutiozitate. In relatiile personale aceasta perioada ete bine sa o consacrati discutiilor legate de viitor.

Gemeni

Stare de spirit schimbatoare, perioada de cautari. Tot ce se intampla in aceste zile are o foarte mare importanta. Completati graficul de lucru. Nu scapati ocazia de a cunoaste persoane care va sustin ideile si principiile. Verificati-va cutia postala. Sunt posibile vesti interesante. O zi cum multe impresii, care vor marca traseul urmatoarelor activitati. Nu renuntati la distractii, la intalniri cu prietenii sau cu persoana iubita.

Rac

Norocul va fi de partea dumneavoastra. Veti fi vizibil, dar trebuie sa folositi la maxim oportunitatile care vi se deschid. Nu va grabiti sa judecati actiunile, motivele altora, reactionand in mod nepotrivit. Acordati atentie subiectelor care va ajuta in cariera. Esential este sa trageti linie si sa evaluati rezultatele obtinute. Acest lucru va permite sa alegeti alte orientari. Aveti grija de sanatate.

Leu

Urmariti-i cu atentie pe cei care va inconjoara. Puteti reface o gramada de treburi, daca munca va aduce bucurie, iar comunicarea va stimuleaz gandirea. Informati interesante va vor aduce avantaje materiale. O perioada buna pentru cei care lucreaza cu documente, pentru rezolvarea problemelor de natura juridica. Seara ar trebui sa convocati un consiliu de familie pentru a analiza chetiuni financiare.

Fecioara

Nu consumati timp pretios pe fleacuri, dar analizati in detaliu propunerile si ofertele care vi se par interesante sau revizuiti pachetul propriilor idei. Ceva s-ar putea sa va atraga atentia. Apelati la oameni de la care aveti ce invata. Daca in casa pluteste o stare de tensiune, nu aruncati vorbe grele, evitati criticile. Nu consumati produse bogate in grasimi.

Balanta

Unele vesti v-ar putea lua prin surprindere, dar tendintele sunt pozitive. Evenimente intense in interiorul colectivului unde va desfasurati activitatea, iar acest lucru va va afecta interesele. Incercati sa folositi relatiile mai vechi sau mai noi in mod eficient. In familie toti asteapta sa va indepliniti promisiunile. In relatiile personale domina armonia.

Scorpion

Repartizati treburile zilei in functie de importanta lor. Chiar daca va doriti sa va intalniti cu prietenii, cu persoana iubita sau sa aveti mai mult timp pentru sine, pot aparea evenimente care impun implicarea dumneavoastra. Va scot din sarite oamenii nepoliticosi. Evitati certurile, nu va bagati in discutii unde interlocutorii vorbesc doar ca sa nu taca. Acordati atentia cuvenita tuturor intamplarilor.

Sagetator

E posibil sa deveniti martorii unor evenimente neasteptate si emotionante. Din gramada de idei care apar, trebuie sa selectati cateva, cele mai importante si mai avantajoase. Nu va limitati la o singura activitate, urmariti ritmul evenimentelor. Mergeti acolo unde puteti gasi informatii utile. In relatiile personale trebuie sa dati dovada de un plus de initiativa.

Capricorn

Evenimentele evolueaza activ. Pe plan profesional, lucrurile par sa se iasa din impas, dar nu incercati sa grabiti situatia si devenind insuportabil pentru ceilalti. In dragoste straduiti-va sa fiti cat mai rabdator si intelegator, nu incercati sa dramatizati lucrurile.

Varsator

O intamplare va ajuta sa castigati un rol important in viata, dar nu sunt excluse obstacole neasteptate. Scapati de lucruri inutile si nepractice de la locul de munca sau de acasa. Esential este sentimentul de libertate, pentru a construi planuri noi. Nu va limitati in comunicare si distractii. O seara cu prietenii este varianta ideala pentru astazi.

Pesti

Fiti atenti la propunerile si ofertele care se ivesc. Este nevoie de o noua abordare a activitatii in curs, daca nu sunteti multumiti de veniturile obtinute sau nu vedeti perspective. Trebuie sa luati o decizie importanta. Nu incercati sa o luati inaintea evenimentelor. Pe de alta parte insa, incercati sa ocupati o pozitie dominanta in toate chestiunile importante.