Berbec

Astrele va promit o zi linistite si va recomanda sa o dedicati activitatilor casnice sau sa o petreceti facand planuri de viitor. Puteti face curat, puteti face ordine in dulap, dar si printre gandurile dumneavoastra. De asemenea, ar fi bine sa trageti un fel de linie si sa faceti un bilant al realizarilor de pana acum. Dupa aceea va puteti gandi la un plan de actiuni pentru perioada imediat urmatoare. In schimb, ceea nu trebuie sa faceti astazi este sa intrati in conflict, in contradictoriu cu vreo ruda sau o persoana apropiata.

Taur

Sunteti foarte curios si ardeti de dorinta de a patrunde in tainele cuiva. Daca de regula nu va preocupa astfel de lucruri, nu va intereseaza cine ce ascunde de dumneavoastra, astazi sunteti in stare sa mutati muntii din loc pentru a afla secretele altora. Printre altele, este posibil sa intrati cu totul intamplator in posesia unor astfel de secrete. Dar este la fel de posibil ca altii sa afle despre dumneavoastra ceea ce nu ati fi dorit sa devina public pentru ca nu v-ati tinut limba intre dinti. Altfel spus, aveti grija ce vorbiti!

Gemeni

Toata ziua va veti gandi la problemele financiare ale proiectului pe care il promovati si la necesitatea de a clarifica lucrurile. Nu, asta nu inseamna ca veti avea probleme cu banii - pursi simplu situatia reclama mai mullta atentie din partea dumneavoastra tocmai pentru a nu scapa de sub control. Iar astazi este o zi potrivit pentru a face calcule, a intocmi un plan de lucru, de afaceri pentru urmatoarele saptamani sau luni.

Rac

Sunteti si dumneavoastra uimit de capacitatea de munca de care dati dovada, ca sa nu mai vorbim de colesi si persoanele aproapiate. Analizand esenta oricarei probleme, veti reusi sa va concentrati asupra ei gasind calea spre o rezolvare convenabila. Lucrari stiintifice, lucrari scrie, examene sau orice alta activitate care reclama atentie si rabdare va vor reusi mai bine ca oricand. In schimb, starea de spirit nu va straluci.

Leu

Ambitiile dumneavostra se manifesta pregnant astazi, cand aveti inclusiv initiativa si energie. Va simititi luptator si, de aceea, menirea dumneavoastra astazi este sa fiti lider, spre linistea celor din jur. Este o zi excelenta pentru a rezolva numeroase probleme. Proiectele incepute astazi vor avea succes.

Fecioara

Este posibil sa aveti parte de o surpriza foarte placuta si folositoare. Poate ca mergand pe strada veti gasi niste bani sau poate veti castiga la loto, veti afla ca ati intrat in posesia unei mosteniri, ca veti primi o prima sau vi se vor restitui niste bani dati imprumut. Sunt multe varianta posibile si, prin urmare, trebuie sa va asteptati la orice. Si, pentru a nu pierde nimic, trebuie sa fiti foarte atent cu to ceea ce se intampla in jurul dumneavoastra.

Balanta

Va abtineti cu greutate sa nu aruncati cu banii pe fereastra! Prea multe provocari, prea multe tentatii! Incercati insa sa nu va lasati prada primului impuls. Chiar daca aveti impresia ca nu puteti trai fara un anumit obiect, amanati orice achizitie. Cel mai bine ar fi sa incercati sa evitati vitrinele marilor magazine si sa nu deschideti televizorul pentru a nu deveni victima nevinovata a reclamelor.

Scorpion

Afacerea in care ati investiti o gramada de forte si eforturi incepe sa dea primele roade. Poate fi un profit financiar, o prima sau un premiu, intr-un cuvant, un succes. Chiar si asa, nu aveti de gand sa va destindeti, sa luati o pauza sau macar sa mai reduceti ritmul. Dimpotriva, reusita va va determina sa actionati si mai activ.

Sagetator

Astrele va indeamna sa introduceti in relatia cu persoana iubita cat mai multe elemente de cochetarie si buna dispozitie! Fara indoiala, iubirea este ceva minunat, dar care, uneori, are nevoie si de ingrediente mai deosebite, poate chiar picante! Faceti astfel incat o simpla intalnire, o cina la restaurant sau orele petrecute in familie sa devina evenimente remarcabile prin intensitatea lor si imposibil de uitat.

Capricorn

Sunteti mai agresiv decat de obicei. Poate in munca acest lucru va ajuta, dar pe plan sentimental va poate aduce destule probleme. Greu de presupus ca persoana la care tineti va suporta la nesfarsit si rabdator toate izbucnirile dumneavoastra, toate scenele si capriciile. Nu, la un moment dat se va satura si va raspunde cu aceeasi moneda, astfel ca toata ziua o veti petrece intrebandu-va cine este de vina. Incercati sa dati dovada de mai multa diplomatie daca doriti ca relatia sa mai dureze.

Varsator

Trebuie sa discutati cu partenerul de viata planurile de vacanta. Nu mai visati, este timpul sa actionati! Trebuie sa va asezati si sa raspundeti la intrebari concrete: unde mergeti si de cati bani aveti nevoie. Daca nu dispuneti inca de finantele necesare, trebuie sa va ganditi de unde faceti rost. Iar daca aventura romantica nu ridica probleme legate de bani, nu trebuie amanata!

Pesti

Trebuie sa realizati cateva dintre schimbarile la care va ganditi de mai multa vreme si care se impun acum ca o necesitate pentru perfectionarea vietii personale. Daca ati decis in ce directie trebuie sa mergeti mai departe si stiti exact ce trebuie facut in acest sens, este timpul sa actionati!