Berbec

Cea mai buna solutie pentru astazi este sa ramaneti in cadrul treburilor curente si sa nu va complicati viata. Nu exprimati pretentii si nu incercati sa va ridicati la asteptarile altora. Si, foarte important, nu pretindeti de la altii atentie sub forma pe care v-o doriti. Nu trebuie sa va straduiti sa va controlati emotiile si izbucnirile. Nu uitati de micile placeri. Multe momente placute promit relatiile de munca sau contactele la distanta, comunicarea pe internet. Nu faceti achizitii costisitoare.

Taur

Dati dovada de prudenta, dar si de atentie in comunicarea cu ceilalti. Ati putea afla adevarul acolo unde ati fi preferat sa inchideti ochii si sa sperati. Evitati certurile, fugiti de conflicte. Gasiti timpul necesar pentru a va gandi la starea de sanatate. Mergeti la sala de masaj, faceti o plimbare mai lunga. In relatii nu stricati linistea oameni, desi suprizele nu vor putea fi evitate. De prefert sa nu faceti achizitii importante. Nu reusiti sa puneti bani de o parte. Seara planurile se schimba brusc. Va fi agitatie, mult zgomot.

Gemeni

Nu trebuie sa intreprindeti nimic care ar putea da peste cap stabilitatea financiara. Sunt posibile pierderi si cheltuieli neprevazute si, cu cat sunteti mai tensionati, cu atat nu veti observa cum banii se scurg din buzunar. O zi care aduce instabilitate in afaceri si sentimente. Nu fortati dezvoltarea subiectelor de care nu sunteti foarte siguri. Ceva se va intampla astfel, ceva care va pune in evident potentialul artistic, dar si sensibilitatea sufleteasca. 

Rac

Ar trebui sa ramaneti acasa sau intr-o companie cu care sunteti obisnuiti. Nu este cea mai buna zi pentru deplasari, pentru calatorii, pentru a participa la actiuni publice. Gasiti posibilitatea de a va adaposti in cochilia dumneavoastra si sa va ocupati ceva care va linisteste. Veti accepta cu teama accesul altora pe teritoriul dumneavoastra, dar important este ca nici dumneavoastra sa nu pasiti pe teritoriul altora. Incercati sa nu dramatizati ceea ce se intampla, dar nu pierderi ocazia de a schimba ritmul si stilul de viata.

Leu

Veti trai emotii contradictorii. Starea de incordare cere actiune, dar creste riscul de accidente. Trebuie sa va puneti la adapost de trairi intense si sa va delimitati teritoriul, astfel incat evitati orice amestec din afara. Veti dori sa va inchideti intr-o lume mica si sa fiti lasati in pace. Puteti lua o puaza. Acordati atentie problemelor de acasa, petreceti mai mult timp cu cei dragi, mergeti la cumparaturi, indepliniti treburile casnice. Seara o cina in familie si cu prietenii.

Fecioara

Trebuie sa evitati sa fiti pusi in fata unor alegeri. Ceea ce vi se pare important, maine va isi va pierde valoarea. Si invers - vesti si informatii anoste vor evolua intr-o cheie neasteptata. Emotiile sunt concentrate in colectivul sau grupul unde se desfasoara activitatea dumneavoastra. Este bine sa va amintiti de palnuri si idei mai vechi, pentru a umple un gol. Evaluati in mod pozitivi actiunile celorlalti si veti obtine sustinerea tuturor.

Balanta

Trebuie sa fiti atenti cand vine vorba de comunicarea cu coelgii sau de negoceiri. Va puteti confrunta cu reactii neasteptate la observatiile si chiar propunerile formulate. Este o perioada cand nu va puteti controla energia. Sunt posibile probleme in comunicare, cu declaratii si afirmatii cam nelalocul lor, cu ruperea intelegerilor si cu incercari agresive de a impune un nou plan strategic de dezvoltare a evenimentelor.

Scorpion

Faceti-va treburile fara sa va grabiti. Acum se pun bazele unor relatii de lunga durata in viata persoanala si activitatea profesionala. Substratul mateiral va domina in multe probleme. Veti avea insa mai mult succes daca veti colabora cu parteneri vechi. O zi care reclama multa atentie si prudenta, daca va aflati in circumstante inedite sau situatiile create nu lucreaza in favoarea dumneavoastra. Feriti-va de escroci si nu va lasati provocati. Apa reprezinta astazi un pericol.

Sagetator

Nu totul depinde acum de dumneavoastra. Priviti in perspectiva, nu fiti curiosi, chiar daca sunteti convinsi ca amestecul dumneavoastra va decide soarta unui proiect, a unei lucrari. Aveti grija de sanatate. Activitatile curente, in special cele financiare trebuie tinute sub un control strict. Amanti discutii si rezolvarea unor probleme legate de proprietate comuna, de mostenire. Intr-un fel sau altul, in viata dumneavoastra se va strecura un subiect referitor la banii altora. Iertati slabiciunile dumneavoastra si ale altora.

Capricorn

Daca astazi apar unele restrictii in planuri sau solicitari mai deosebite, ar ptuea fi spre binele general. In viata dumneavoastra ceva se va schimba. Nu fiti foarte deschisi in sentimente si nu va grabiti sa divulgati planurile dumneavoastra, daca nu stiti exact ce parerre au interlocutorii despre succesul dumneavoastra. Asteptati vesti importante, incercati sa obtineti raspunsuri la intrebarile care va nelinistesc. Nu mergeti impotriva cursului. Aveti grija de sanatate.

Varsator

Sunteti deosebit de sensibili, receptivi si supusi unei influente eneretice straine. Emotiile joaca un mare rol in dezvoltarea oricaror evenimente. Incercati sa nu ajungeti in situatia inc are ati putea fi provocat, inselat, fermecat, atras in ceva ce nu va convine. Nu participati la intrigji, nu barfiti. O informatie utila ar ptuea veni, dar nu prin canalele obisnuite. Refugiul dumneavoastra este casa. Aveti grija de relatiile cu ceilalti.

Pesti

O zi dificila pentru comunicare, pentru discutii, negocieri, interviuri. Tot felul de emotii, temeri, nemultumiri - fie ale dumneavoastra, fie ale altora - vor bloca, practic, orice activitati colective. Este bine astazi sa incercati sa va deconectati creierul, lasant doar mainile sa lucreze. Dorinta de a face impresie cu orice pret ar putea avea efect nedorit. Sunt posibile pierderi, certuri, greseli de apreciere, decizii confuze. Cei care si-au intemeiat deja o familie trebuie sa acorde atentie celor dragi. Importante sunt ritualurile.