Berbec

Acuzati o stare acuta de nervozitate. Activitatile planificate pentru astazi s-ar putea anula sau s-ar putea derula altfel decat ati asteptat. Nu trebuie sa tratati stresul mergand la cumparaturi. Cu cat aveti mai multe parghii de influenta, cu atat mai mare este tentatia de a le folosi. Exista insa riscul de a strica atat relatiile, cat si perspectivele afacerii, ale proiectului la care lucrati sau chiar viitorul locului dumneavoastra de munca. Mai bine actionati in functie de circumstante.

Taur

Studiati experienta concurentei. Activitatea dumneavoastra are nevoie, acum, de unele adaptari la cerintele momentului. Abordati cu atentie ceea ce se intampla in jur si aveti grija cu persoanele care va imping de la spate si dau dovada de nerabdare. Fiti deschisi la orice colaborare. Se clarifica multe chestii si, intuitiv, puteti gasi solutii originale la problemele dumneavoastra. Tineti legatura cu toti cei care au nevoie de atentia dumneavoastra, in special cu parintii. Nu uitati de sanatate.

Gemeni

Daca veti actiona la viteza redusa, ziua va fi una de succes. Evitati sa ajungeti in situatia de a spune "ceva, pe undeva". Exista posibilitatea sa nu fiti inteles corect, sa treziti o suparare nejustificata, sa induceti in eroare. Si mai rau - decizii pripite si masuri negandite. Vor avea de castigat numai cei care vor analiza fiecare miscare si nu se vor lasa dominati de emotii. Va veti simti in siguranta acasa, in cercul prietenilor apropiati.

Rac

Este nevoie de prudenta si vigilenta. Este o zi care va poate aduce complicatii nedorite, disensiuni. Un moment delicat in dragoste. Risc ridicat de conflict. Nu planificati nimic important pentru astazi, dar controlati modul in care se deruleaza lucrurile. Poate nu va place daca cineva va urmari cum va indepliniti obligatiunile, cum va petreceti timpul liber, indicandu-va cum sa traiti. Cautati informatiile care va intereseaza. Poate gasiti ceva util, care va ajuta.

Leu

Trebuie sa va domoliti orgoliul, sa reduceti din pretentii, sa-i lasati pe toti sa vorbeasca. Apar dificultati in acceptarea unui punct de vedere strain. Incercati sa nu actionati in graba. Ganditi in perspectiva. Sunt posibile neintelegeri cu sefii sau cu parintii, daca veti incerca sa impuneti ceva. Situatia s-ar putea agrava mai mult decat va imaginati. Nu va grabiti sa faceti alegeri.

Fecioara

Trebuie sa suportati si sa acceptati unele lucruri, pentru a va pastra pozitiile. Sefii ar putea anula deciziile anterioiare fara nici o explicatie si ar putea uita de promisiuni. Nu insistati. Schimbarile nu aduc acum rezultate pozitive. Cei din jur vor veni la dumneavoastra in cautarea unei protectii, a unui cuvant bun, a unui sfat. La locul de munca experienta este astazi cuvantul cheie. Acordati atentie copiilor si parintilor.

Balanta

Viata va aduce in fata unor probleme urgente. Nu e nici o tragedie daca va trebui sa faceti altceva decat v-ati planificat, decat v-ati obisnuit. Adica treaba altora. O zi potrivita pentru curatenie, pentru sistematizarea informatiilor si pentru asezarea lucrurilor la locurile lor. Fiti atent la situatiile conflictuale din familie. Nu va lasati prada emotiilor. Grijile casnice ar putea s-ar putea suprapune peste atributiile de serviciu. Faceti tot ce depinde de dumneavoastra, dar nu exagerati.

Scorpion

Sunteti tentat sa actionati cu sange rece, fara sa tineti cont de starea de spirit a celorlalti. Incercati sa nu-i suparati pe cei care depind de dumneavoastra. Fiti rabdatori cu cei care stiu mai putin dar au potential. Corectati tot ce poate fi corectat. Sunt posibile mici neplaceri neasteptate, care cer o atentie sporita. O zi buna pentru intalniri cu prieteni, cu oameni cu care impartasiti aceleasi idealuri.

Sagetator

O zi care ar putea fi determinanta intr-o situatie dominata de emotii. Toata activitatea dumneavoastra s-ar putea duce de rapa daca renuntati la relatiile care va blocheaza libertatea de miscare, drumul spre noi obiective. Nu puteti ignora situatiile aparute, unde va trebui sa alegeti si unde altcineva cauta, la fel ca dumneavoastra, stabilitate si claritate. Simtiti nevoie sa scapati de sentimentul de dependenta. Extindeti cadrul interactiunii cu lumea inconjuratoare. Este posibil sa intalniti o persoana care va juca un rol important in cariera.

Capricorn

Incercati sa actionati cu grija, pentru a preveni o ruptura in colectiv, in grup sau in relatiile deosebit de importante pentru dumneavoastra. Mai bine renuntati la concurenta, la lupta, dar urmariti cu atentie tendintele si circumstantele care genereaza tensiuni. Aveti grija in timpul deplasarilor. Nu va incarcati prea mult si nu faceti multe promisiuni. Sunt posibile anumite evenimente in familie.

Varsator

Astazi trebuie sa aveti mereu la indemna o hartie si un creion pentru a nota toate treburile si planurile curente. Astrele va asigura ca asa este cel mai bine. Pentru ca astazi sunteti un adevarat birocrat, care nu are altceva in minte decat sa ordoneze totul. Acest lucru va va ajuta insa sa va faceti ordine in ganduri si in planuri. Chiar si sentimentele vor fi trecute prin sita unei analize detaliate.

Pesti

Unde s-a acumulat o stare de tensiune, dar pe ansamblu situatia tinde spre normalizare. Este o perioada complicata, care solitica un plus de eforturi. Nu incercati sa influentati lucrurile in vreu fel, sa interveniti in  evolutia lor. Important este sa va stabilit prioritatile, pentru a conferi un sentiment de disciplina in viata. Mai ales ca sunt posibile situatii de forta majora. Va reusi cel care va stii sa evalueze situatia din alt punct de vedere, fara a incerca sa "rupa raul din radacina".