Berbec

Tensiunea se simte chiar si in discutii cu subtext pozitiv. Intriga, concurenta, situatii de la care aveti mari asteptari va vor tine intr-o continua agitatie. Desi Luna in Varsator va stimuleaza creativitatea si inventivitatea, puteti comite greseli. Din pacate, starea de incordare parca va umbreste mintea, astfel ca nu considerati necesar sa tineti cont de parerea altora. Cautati informatii, vizitati expozitii si alte activitati culturale, unde va puteti destinde.

Taur

Merita sa va concentrati pe treburi si preocupari marunte, care nu impun adoptarea unor hotarari importante. Nu permiteti sa fiti manipulat, faceti ordine in documente. De preferat sa lucrati singur: discutiile va vor distrage atentia. Partenerii va vor aminti de promisiuni. Incercai sa respectati echilibrul intre ceea ce dati si primiti. Nu faceti achizitii si afaceri sub primul impuls: riscati pierderi. Seara evitati dispute, intrigi.

Gemeni

Riscati sa deveniti tinta unor atacuri si luari peste picior din partea celorlalti. Este vorba, in primul rand, de cunostinte de departe si colegi, dar nu este exclus ca si persoana iubita sau cei mai buni prieteni sa va critice. Poate cineva dintre cei din jur este nemultumit de atitudinea dumneavoastra, de aspectul exterior sau de productivitatea muncii. Daca va enervati insa, ceilalti vor regreta cuvintele rostite la adresa dumneavoastra.

Rac

Astrele va promit astazi o zi extraordinara, cand sunteti capabili sa demonstrati tuturor calitatile dumneavoastra de lider si atitudinea de invingator. In acelasi timp, cu cat mai multe obstacole vor fi in calea dumneavoastra, cu atat mai bine: sunteti in stare sa gasiti energia necesara pentru a indeparta toate piedicile. Nu va incurcati cu treburi marunte, alegeti numai activitati cu potential ridicat.

Leu

Surprinzator, dar astazi nu sunteti foarte siguri de dumneavoastra, oscilati la nesfarsit. Nu e de mirare ca, in aceste conditii, va veti chinui, pur si simplu, sa luati o hotarare, chiar si atunci cand sunteti pusi sa alegeti o rochie sau un costum de haine dintr-o oferta destul de saracacioasa. Daca situatia va cere din partea dumneavoastra actiuni vertiginoase, riscati sa "ramaneti in aer" sau sa faceti un pas gresit. Pentru a evita asta, trebuie sa va pastrati calmul. Dar cel mai bine ar fi sa evitati decizii responsabile. 

Fecioara

Situatiile zilei v-ar putea obliga sa renuntati la unele dintre planurile dumneavoastra. Poate fi vorba de orice - planuri pentru seara, vacanta, intalnire, treburi casnice. Astrele va sfatuiesc sa acceptati lucrurile asa cum sunt, garantandu-va ca este mai bine pentru dumneavoastra. O astfel de atitudine va va apropia de obiectivul propus, de succesul visat. Ce nu trebuie sa faceti este sa va plangeti celorlalti in legatura cu problemele cu care va confruntati.

Balanta

Ardeti de dorinta de a povesti celorlalti ce bine va simtiti astazi! O stare de spirit, dublata de un perfect echilibru interior, care va indeamna sa acordati o grija oarecum exagerata celor din jur. Veti acorda ajutor, veti da sfatri, ii veti asculta pe cei care au ceva de spus.

Scorpion

Veti descoperi cu surprindere ca persoanele din jurul dumneavoastra incearca, in secret sau pe fata, sa va manipuleze. Prieteni, colegi, ba chiar partenerul de viata, persoana iubita, nu vor pierde ocazia de a va da ordine, de a va pune pe jar. Nu prea veti reusi sa va opunei, pentru ca nu sunteti, astazi, in stare sa pastrati initiativa. Daca nu va convine, spuneti un "NU" hotarat si nu permiteti nimanui sa va domine.

Sagetator

Aveti atata energie, incat trebuie sa va controlati, pentru a nu "calca in strachini" de prea multa constiinciozitate. Astazi este una dintre acele zile cand va puteti pierde, pur si simplu, in ganduri sau treburi, cand puteti comite o mare gafa. In plus, din cauza neatentiei, puteti gresi chiar si in cele mai elementare si simple chestiuni. Pentru a avea, totusi, o zi buna, luati-va liber, invoiti-va si mergeti acasa sa va odihniti.

Capricorn

Acordati cat mai mult timp persoanei dumneavoastra si preocuparilor dumneavoastra. Ziua de astazi va ofera o atmosfera destinsa, placuta, care va permite sa simtiti armonia cu lumea si cu dumneavoastra. La locul de munca, printre colegi, ba chiar alaturi de prieteni, nu va veti simti in apele dumneavoastra. Prin urmare, incercati sa fiti cat mai mult singuri.

Varsator

Comportamentul dumneavoastra depinde, in mare masura, de evolutia evenimentelor. Aveti suficienta energie, dar care nu se manifesta decat in situatii de forta majora. Ca atare, daca ziua de astazi nu va va aduce in fata unor astfel de circumstante, precum o nenorocire la locul de munca sau salvarea omenirii, veti fi apatic si plictisit. Este suficienta insa ceva neprevazut, cum va veti reveni imediat.

Pesti

Astazi in viata dumneavoastra sunt posibile tot felul de intamplari, inclusiv unele care nu vor fi pe gustul dumneavoastra. Intarziati pentru ca nu a venit transportul in comun, s-a ars mancarea, s-au rupt ciorapii, o cearta neplacuta din nimic... Pentru a evita un astfel de scenariu, astrele va indeamna sa nu mai plutiti undeva in nori si sa va concentrati pe ceea este in jurul dumneavoastra.