Berbec

In relatiile de parteneriat sunt posibile neintelegeri neasteptate, ciocniri, pretentii, ba chiar "atacuri". Cat de serioase vor fi acestea va depinde de circumstantele create anterior. Astazi, nu trebuie sa puneti totul la suflet si nici sa clarificati lucrurile. Daca veti primi o veste la care nu v-ati gandit sau o oferta, o propunere, luati-va un ragaz pentru a va aduna gandurile si pentru a analiza actiunile pentru viitorul imediat. Sunt posibile despartiri, daca veti continua sa insistati. Nu sunt recomandate calatoriile.

Taur

Se vor pune in miscare situatiile unde, in ultimul timp, s-a simtit o incordare ascunsa. Sentimentele si emotiile nu sunt stabile. Influenta din afara va poate incurca planurile. Sunteti capabili sa faceti un pas surprinzator, sa recunoasteti ceva, sa acceptati o discutie deschisa, sincera. Fiti atenti la problemele celor din jur. Nu permiteti conflicte, evitati riscul. Evenimente neasteptate pot indica faptul ca ceva a scapat de sub control. Tendinte distructive.

Gemeni

Discutii aprinse, patimase s-ar putea isca in relatiile cu partenerii de afaceri sau colegii, putandu-se ajunge pana la ruperea legaturilor sau a prieteniilor. Dar situatia poate fi salvata de interese comune. Poate ar trebui sa va apucati de altceva, iar greutatile aparute vor grabi procesul de gasire a unor noi variante de munca si de colaborare. Asteptati vesti importante, incercati sa obtineti raspuns la intrebarile care va nelinistesc. Nu mergeti impotriva curentului. Daca viata va pune in fata unor situatii critice, nu luati decizii pripite.

Rac

Pot aparea conflicte neprevazute in relatiile cu ceilalti. Nu va lasati coplesiti de emotii cand trebuie sa reactionati la niste probleme. In general, este mai bine sa reduceti ritmul zilei, sa amanati initiativele si sa lamuriti totul din mers, pe masura derularii evenimentelor. Nu sunt excluse probleme de sanatate. Nu va incapatanati, daca vi se propune ajutorul. Nu va asumati noi responsabilitati.

Leu

Schimbare de curs. O zi care va poate oferi surprize la care nu v-ati gandit. Nu dati dovada de initiativa, indepliniti treburile curente, fara sa va agitati. Chiar daca nu se intampla nimic notabil, incercati sa ramaneti deschisi noilor tendinte, idei. Nu riscati, amanati calatoriile, deplasarile, lucrarile de reparatie din casa.

Fecioara

Sunteti foarte siguri de dumneavoastra, priviti lucurile in perspectiva, strangeti bani, dar sanatatea va poate juca feste. Feriti-va de raceala, iar daca simtiti ca ceva nu este in regula, luati o pauza, odihniti-va. Alegeti activitati si colaboratori astfel incat sa reduceti la minim riscul aparitiei unor situatii conflictuale si pretentii din partea celor care nu va au la suflet. Incercati sa va abtineti si nu raspundeti cu tupeu la obraznicie.

Balanta

In mainile dumneavoastra s-au strans numeroase ite, care conduc spre diferite interese. Concurenta habar nu are cate stiti despre manevrele ei. Totusi, cel mai indicat lucru este sa va observati, fara a intreprinde nimic imediat. Evaluati ceea ce aveti. Un moment bun sa renuntati la ceva, sa va despartiti sau sa iertati pe cineva. Traversati o perioada de dezamagire in sparantele dumneavoastra, dar va incanta faptul ca noile relatii prind contur, se adancesc si se consolideaza.

Scorpion

Chiar daca vestile proaste va vor ocoli astazi, ziua va fi una tensionata si instabila. Prin urmare, cea mai buna recomandare este sa va dedicati in totalitate treburilor curente, fara sa complicati nimic si fara sa va inhamati cu noi responsabilitati. Nu va luati la cearta cu nimeni. Daca apare, totusi, un conflict, solutiilor nu vor fi deloc simple. Atentie la volan. Daca planurile dumneavoastra sufera modificari neasteptate, nu incercati sa readuceti lucrurile in vechea matca. Gasiti alte solutii.

Sagetator

Trebuie sa reduceti din turatii si sa actionati strict dupa plan. Trebuie sa va luati multe masuri de sigurana si sa controlati situatiile. In colectiv sunt posibile conflicte, care ar fi bine sa fie stinse de la bun inceput. Va puteti confrunta cu un "atac" venit din partea unei persoane cu mari ambitii. Nu va grabiti sa contraatacati. Daca veti reusi sa singeti in dumneavoastra primul impuls, veti dobandi un avantaj urias.

Capricorn

O zi activa si care promite situatii neprevazute. Trebuie sa va controlati pornirile, sa evitati situatiile extreme si sa amanati toate lucrarile de reparatii prevazute. Este posibil sa primiti o veste care va va descuraja, ogligandu-va sa schimbati planul de actiune sau parerea unei persoane. Aveti grija de relatiile cu persoanele care va sunt apropiate, impacati-va repede daca apare conflict. Nu faceti experimente cu aparate electronice, aveti grija de calculator.

Varsator

Multe contradictii in situatiile acestei zile. Prea multa constiinciozitate poate dauna. Trebuie sa reduceti turatia motoarelor, dar sa reactionati rapid la situatii care apar spontan. Daca undeva s-a acumulat tensiune, trebuie sa amanati clarificarea lucrurilor, sa cedati, sa-i lasati si pe ceilalti sa vorbeasca. Nu va grabiti sa raspundeti. Ar fi bine sa lasati masina in parcare si sa mergeti pe jos. Amanati intalnirile cu prietenii.

Pesti

Nu va grabiti, chiar daca ardeti de nerabdare sa incepeti ceva nou, sa vorbiti sau sa ajungeti la o decizie interioara. Viitorul nu s-a format inca, iar orice impuls din afara va poate determina sa va intoarceti din drum si sa o apucati in alta directie. Priviti in jurul dumneavoastra. Veti descoperi multe treburi de care trebuie sa va apucati imediat. Este utila munca fizica. In relatiile personale a venit momentul reevaluarilor. Va confruntati cu ceva de care nu mai puteti acum scapa.