Berbec

O zi excelenta pentru odihna activa si pentru comunicare. Daca e nevoie sau daca doriti, puteti citi informatii, puteri relua legaturi mai vechi, puteti scrie scrisori amintind unora si altora despre dumneavoastra. Planurile care apar acum vor aduce rezultate in urmatoarele luni. Vi se deschid perspective financiare interesante, dar va nelinisteste volumul de munca tot mai mare pe care unii si altii incearca sa vi-l arunce in carca. Rescrieti urgent prioritatile pentru a va calma si stabiliti cee mai avantajoase directii.

Taur

Este de preferat sa acceptati ofertele de afaceri. O zi ideala pentru numirea in functia pe care v-au promis-o de mult. Evitati sa exercitati presiuni in situatii in care echilibrul este si asa precar. Sarcina dumneavoastra este de a readuce lucrurile pe fagasul normal. In privinta celor care incearca sa va impiedice, folositi, deocamdata, o abordare tactica, pentru a castiga timp si pentru a avea posibilitatea de a finaliza ceea ce cosiderati necesar. S-ar putea sa fiti nevoiti sa alegeti din mai multe variante.

Gemeni

Aveti toate cartile in mana. Puteti face ce doriti. O singura restrictie - nu faceti ceva ce nu ati mai facut pana acum. Este posibil sa primiti o veste buna, un compliment, o prima sau o mostenire. Sunteti in stare de o fapta care nu va caracterizeaza, dar spontaneitatea si sinceritatea sunt apreciate. Printre informatiile pe care le primiti puteti gasi date folositare, dar trebuie sa va documentati mai bine. Din punct de vedere emotional afisati o oarecare vulnerabilitate.

Rac

Puteti paria pe propunerile partenerilor. Daca sunt parteneri verificati, demni de increderea dumneavoastra, veti avea de catigat. Incercati sa fiti in contact permanent cu partenerii din strainatate, cu colegi de birou sau de scoala care s-au mutat sau sunt plecati cu treburi. Interesati-va cum merg treburile in tabara concurentilor. Sunt posibile dezamagiri in plan sentimental. Improvizati din mers, bucurati-va de orice clipa libera.

Leu

Se anunta ceva important pentru astazi, obligandu-va sa acceptati schimbari sau o regandire a activitatilor dumneavoastra. Se descopera greseli, se construieste un sir logic de actiuni corecte, se deschid noi posibilitati pentru o colaborare productiva. Este o perioada buna pentru perfectionarea unor proiecte mai vechi. Puteti primi un sfat bun, o sugestie, un raspuns important la o intrebare care va macina de mult. Daca aveti probleme este momentul potrivit pentru a cere consultanta.

Fecioara

O zi care reclama o atentie sporita pentru detalii. Apare o problema, poate una mai veche, dar care trebuie rezolvata in regim de urgenta. Sau cineva va sugereaza cateva idei pentru planificarea viitorului. Este posibil sa va doriti o schimbare a stiului si modului de viata, sa revizuiti prioriatile, sa acordati un plus de timp acelor treburi care acum au devenit interesante. Aveti suficienta energie, dar greutatile ar putea veni din partea colaboratorilor, a colegilor care descopera ca aveti alte interese, alte intentii.

Balanta

Este timpul sa elaborati un plan pentru viitorul apropiat. Trebuie sa analizati posibilitatile de care dispuneti si sa le alegeti pe cele de perspectiva. Aveti multa treaba, dar gasiti-va timp pentru intalniri sau corespondenta cu persoanele care va ofera colaborare sau cu care va place sa petreceti timpul liber. Pe plan sentimental nu este exclusa o cotitura, cand nu mai vreti sa jucati un rol invechit si inutil, ci sa conferiti relatiei un sens nou.

Scorpion

Puneti pe primul loc problemele legate de parteneriat si faceti schimbarile care va avantajeaza. Este bine sa ascultati sfaturile altora. O prea mare incredere in sine v-ar putea impiedica sa va evaluati in mod obiectiv fortele, folosind oportunitatile care va apar in cale. Acordati atentie detaliilor, eliminati haosul, sistematizati informatiile. In relatiile personale angajati cu persoana iubita discutii, astfel incat sa clarificati unele probleme si sa gasiti cai de rezolvare.

Sagetator

O zi buna pentru comunicare, pentru calatorii, studiu, aventuri. Clipele placute ale zilei vor fi intrerupte de momente de agitatie, incertitudine, stari generate de cei din jur. Trebuie sa gasiti ratiunea in ceea ce ati auzit, chiar daca interlocutorul, pe care este posibil sa nu il cunoasteti foarte bine, trece de la un subiect la altul fara nici o logica, practic. Poate e vorba de o idee care se ascunde in avalansa de cuvinte care va rasuna in urechi. Cautati informatiile care va ajuta sa completati tabloul.

Capricorn

Sunteti plin de initiative si de idei. Puteti analiza diferite oportunitati si sa analizaati toate variantele care vi se ofera. In treburile curente nu exista obstacole, ceea ce nu inseamna ca trebuie sa va apucati de ceva nou. Asteptati pana la sfarsitul lunii, lansand, astfel, timp pentru o analiza mai profunda a problemei. Atentie la detalii.

Varsator

Ideile si planurie recent incepute si care au inceput sa se concretize, ar trebui, in cel mult doua luni, sa aduca rezultatele dorite. Gasiti posibilitatea de a discuta cu persoanele apropiate treburile comune si sa repartizati rolurile. Este posibil ca, in sfarsit, sa intelegeti ce trebuie intreprins pentru ca lucrurile sa mearga asa cum v-ati dorit. Concentrati-va pe ceea ce va place.

Pesti

In cele mai neasteptate circumstante veti intrezari ceva util, folositor dumneavoastra. E posibil sa fie o zi destul de nelinistita, dar va plac ideile care apar in colectivitate. Ganditi-va daca aveti ceva urgent de facut. Corectati ce poate fi corectat, in special daca solutia apare de la sine. Va face mare placere orice activitate care va deconecteaza. E posibil sa aflati ceva nou. In general, ziua de astazi va lasa o impresie foarte buna chiar.