Berbec

O zi inegala, incarcata de emotii, dar este posibil ca asteptarile sa nu se justifice. Nu trebuie sa incepeti ceva nou. Pur si simplu, trebuie sa gasiti un limbaj comun cu partenerii si colegii. Chiar daca aveti o suta de argumente, de ce trebuie procedat asa si nu altfel, nu veti fi ascultat. Idealurile si sperantele s-ar putea ciocni de realitatea vietii. Este nevoie de solutii, nu de fapte marete. Mai bine cautati ceva care sa va trezeasca un interes puternic.

Taur

Trebuie sa va concentrati pe valorile materiale si pe interese. Pentru armonie este nevoie de confort si de un cerc de prieteni adevarati. Mai bine va feriti de treburile dificile, complicate. Daca intentionati sa mai faceti si altceva pe langa activitatile curente, luati in calcul eventualele riscuri si fiti atentie la detali. Actionati fara graba, in inters personal, fara excese. Presiuni din partea sefilor. Reactia la evenimentele zilei depinde doar de dumneavoatra, mai precis de starea de spirit. Deci, atentie. Aveti grija de relatii, dar si de sanatate.

Gemeni

O zi incordata si este de preferat sa nu va incarcati cu prea multe responsabilitati. Emotiile va pot impiedica sa evaluati in mod rational situatiile care apar, posibilele conflicte, actiuni si deciziile dure. Nemultumirile intervenite in afaceri, la locul de munca, in colectiv si problemele din relatia cu persoana iubita vor constitui o piedica serioasa in ducerea la indeplinire a programului zilei. Nu dramatizati, totusi, lucrurile. Este evident ca aveti nevoie de o schimbare. Iar astazi este o zi potrivita pentru a decide ce trebuie sa faceti.

Rac

Circumstante negative va obliga sa actionati in regim de incordare maxima. In unele situatii va trebui sa va asumati rolul de lider, in altele sa va subordonati fara sa va opuneti. Atentie la reactii in cazul unor momente mai delicate, nu va permitei izbucniri necontrolate. Axati-va pe chestiuni care raspund intereselor dumneavoastra, nu trageti cu ochiul la altii. In caz contrar, conflictele devin inevitabile. Indepliniti cererile celor dragi, nu uitati de promisiuni.

Leu

Gasiti-va ceva dificil, complicat de facut, dar in limite sigure. Nu va lasati coplesit de presiuni venite din exterior. Comunicarea ar putea evolua intr-o directie nepotrivita dumneavoastra. Nu divulgati secrete, nu va laudati si nu promiteti ceva ce nu puteti indeplini. Este util sa acordati atentie treburilor casnice. Totusi, astazi nu sunt dorite cheltuieli importante.

Fecioara

Increderea de sine nu lucreaza in favoarea dumneavoastra astazi, chiar daca sunteti convins ca aveti totul sub control. Evenimentele va vor demonstra ca, de fapt, va inselati. Cel care pana acum v-a sustinut, este posibil sa va ofere o surpriza neplacuta. Daca reusiti sa va orientati spre alte persoane, incercati sa ii intelegeti, pentru ca veti gasi multe chestiuni interesante. Oamenii vor fi deosebit de sinceri cu dumneavoastra si dispusi sa colaboreze. Incercati sa actionati fara graba si nu fiti categoric in discutii. Este posibil sa va subestimati interlocutorul, situatia.

Balanta

Dedicati aceasta zi activitatilor care va ajuta sa ordonati lumea din jurul dumneavoastra, sa analizati probleme complicate, sa-i ajutati pe cei care sunt in dificultate. Daca ati obosit sa le faceti pe toate, luati o pauza, renuntati la ceva, pentru a va canaliza fortele spre celelalte probleme. Disperarea va determina sa inlocuiti ceva pretios cu altceva mai modest.

Scorpion

Atentie la starea de sanatate. Sunt necesare restrictii, o dieta. Incercati sa gasiti o metoda proprie pentru o viata sanatoasa, dar nu exagerati incercand mai multe solutii in acelasi timp. Cei din jur vin la dumneavoastra, va cauta, au nevoie de dumneavoastra. Concentrati-va pe procesele schimburilor de informatii. Este un moment bun pentru perfectionarea pregatirii profesionale. In situatii de conflict, nu intrati in opozitie demonstrativa.

Sagetator

Poate fi o zi buna, in pofida dezordinii care domneste in jurul dumneavoastra. Puteti folosi sansa care vi se ofera daca dati dovada de prudenta si minutiozitate. Zilele urmatoare vor confirma succesul dumneavoastra. Nu planificati activitati care v-ar ptuea pune in incurcatura fata de sefi. Discutati cu adversari, colegi, prieteni. Evitati ce nu stiti si unde simtiti o puternica tensiune.

Capricorn

Vestile de departe va arunca intr-o stare de puternica emotie, care insa va ajuta sa rezolvati probleme amanate de o buna perioada de timp. Nu raspundeti la incercarile altora de a va scoate din sarite, provocandu-va la un duel verbal, la conflict. Ganditi-va dinainte cum sa intrati in gratiile sefilor si cum sa atragati simpatia colegilor, a altor persoane, care v-ar putea crea, la un moment dat, neplaceri. Evitati discutiile in contradictoriu si amanati tranzactiile financiare.

Varsator

Trebuie sa fiti atenti ca atunci cand va confruntati cu un obstacol sa nu faceti din tantar armasar, amplificand lucrurile pana la extrema. De asemenea, nu trebuie sa luati decizii majore, mai ales fara acordul, aprobarea partenerilor, a persoanelor fata de care aveti o responsabilitate. Nu renuntati la obiceiurile sanatoate, de a face plimbari in aer liber, de a va relaxa.

Pesti

Este o perioada a extremelor. Aveti grija acolo unde sunteti provocat sau unde simtiti ca unii sau altii incearca sa va traga pe sfoara. Nu intrati in conflict, nu provocati discutii inutile, nu barfiti. In cazul in care credeti ca nu puteti face fata unei situatii, amanati totul, chiar daca este vorba de o intalnire cu persoana iubita sau una de afaceri. Evitati persoanele care va nelinistesc. Astrele va sfatuiesc ca astazi sa petreceti cat mai mutl timp singuri, gandindu-va la ceea ce aveti de facut, la greselile comise, la dorintele neimplinite.