Berbec

In ciuda tuturor dorintelor dumneavoastra de a face unele schimbari, nu veti reusi mare lucru astazi. Va puteti concentra pe ceva anume, fara sa va irositi fortele pe chestiuni care pot fi amanate. O zi potrivita pentru odihna, pentru activitate fizica si sportiva, pentru competitii. Daca aveti copii, petreceti ziua cu ei si este cazul sa va amintiti promisiunile facute. O singura restrictie - achizitii costisitoare. Nu incercati sa fiti iertata prin cadouri.

Taur

O perioada care indeamna la odihna. Sunt favorizate doar activitatile care nu reclama eforturi majore. Este posibil sa intalniti un prieten vechi, sa calatoriti, sa mergeti la un restaurant care v-a placut. Asteptati vesti importnte, incercati sa primiti raspuns la intrebarile care va ingrijoreaza. Nu incercati sa mergeti impotriva cursului. In relatii, fie ele personale sau de serviciu, nu este cazul sa cereti socoteala sau explicatii. Daca insistati, refuzand sa ascultati punctul de vedere al interlocutorului, este posibil un conflict.

Gemeni

Trebuie sa umpleti un gol, trebuie sa reparati o greseala comisa in trecut. Poate va trebui sa reveniti asupra unui subiect, tema, sa restituiti o datorie, sa indepliniti o promisiune. Veti descoperi ceva interesant, plahuri vechi, preocupari vechi. Se formeaza o situatie pe termen lung, iar dumneavoastra trebuie sa extindeti proiectul la care lucrati, evitand, totodata, o interactiune dramatica cu altii. Daca v-ati suprasolicitat in ultimul timp, starea de sanatate isi va spune cuvantul. Ceva va deveni ultima picatura. Asigurati organismului o odihna si relaxare totala.

Rac

Aveti grija la bani! Nu trebuie sa ridicati problema mostenirii, a impartirii averii, a partajului. Daca in relatiile personale a intervenit o stare de criza, exista riscul unui divort, a unei despartiri. Incercati sa nu complicati lucrurile, dar nu fugiti de momente importante care apar in contactul cei persoane foarte importante pentru dumneavoastra. Cineva din anturajul dumneavoastra joaca un rol util, orientandu-se spre drumul corect. Va asteapta o saptamana incarcata si, de aceea, acordati suficient timp treburilor casnice.

Leu

Un moment bun pentru intalniri cu oameni cu influenta, cu inteleptul familiei, cu sponsorii. Poate a venit timpul unei hotarari importante, care se pregateste de mult. Fiti receptivi la tot ceea ce se intampla spontan. Incercati sa nu incalcati regulile jocului, straduiti-va sa faceti totul ireprosabil. O zi potrivita pentru a consulta un medic, pentru analize de rutina.

Fecioara

Este cazul sa va amintiti de ceva. De actualitate sunt planurile mai vechi. Unele dintre ele s-ar putea dovedi depasite, dar vor dobandi alt sens si perspective. Nu consumati timpul pe fleacuri. Daca sunteti in concesiu, folositi aceasta zi pentru o odihna pasiva, nu va chinuiti cu dietele. Este folositor un masaj, proceduri acvatice. Daca aveti programare la medic este foarte bine. Vesti din departare v-ar putea influenta planurile pentru urmatoarele zile.

Balanta

Astrele va asigura circumstante confortabile, dar urmatoarele zile vor fi destul de complicate. Poate merita sa va creati, undeva, un refugiu, sa puneti niste bani la saltea. O problema care, aparent, parea rezolvata, ar putea reveni in atentia dumneavoastra, impunand o abordare mai minutioasa. Daca pana acum ati reusit sa inchideti ochii, acum nu veti reusi. Totusi, nu va grabiti. Sunt total contraindicate provocarile, criticile nelalocul lor. Nu finalizati nimic, limitati-va la discutii, analize si etape pregatitoare.

Scorpion

Nu exista limite in privinta activitatilor pe care le puteti face astazi, dar nu trebuie sa incepeti ceva nou. Evitati discutii pe ton ridicat, pentru a pastra stilul obisnuit al contactelor si pentru a grabi evolutia situatiei acolo unde pot aparea neplaceri. Daca nu sunteti in stare sa indepliniti unele dintre obligatiuni, spuneti partenerului, pentru ca ei sa inteleaga despre ce este vorba.

Sagetator

Nu veti reusi sa controlati toate parghiile de influenta. Veti avea mult de munca si sunteti capabili de lucruri incredibile, chiar si pentru dumneavoastra neasteptate. Dar multe se vor deteriora, vor disparea din viata dumneavoastra. Folositi fiecare zi pentru a invata ceva nou, pentru a descoperi alte oportunitati si solutii de iesire din impas. Nu puneti la suflet micile suparari, mergeti mai departe cu fruntea sus.

Capricorn

Circumstante neasteptate v-ar putea aduce in fata unei persoane care va retrezi in dumneavoastra interesul pentru o tema amanata, la un moment dat. Curand, veti avea mult de munca, iar acum trebuie sa stabiliti prioritatile si sa angajati negocieri preliminare.

Varsator

Va aduce satisfactie realizarea planurilor si proiectelor casnice. Implicati rudele, faceti impreuna ceea ce v-ati propus. O zi potrivita pentru vizite la rude, pentru corespondenta. Orice intalnire se va desfasura in jurul mesei cu bunatati. Inclusiv problemele de serviciu pot fi rezolvate in conditii neoficiale. In relatiile personale a venit, se pare, timpul pentru o evaluare, dar si pentru o colaborare.

Pesti

Trebuie sa va concentrati pe treburile zilnice. Faceti ceea ce ati amanat de mai mult timp, pentru care nu ati avut rabdarea necesara. Sunt posibile schimbari. Un anumit proiect ar putea obtine un impuls. Indiferent de ceea ce faceti, implicati-va cu trup si suflet. Incercati sa renuntati la etichete, la stereotipuri.