Berbec

Puteti vedea foarte clar greselile altora, ceea ce nu va salveaza insa de propriile greseli. Nu formulati pretentii fata de cei care nu doresc sa respecte ritmul dumneavoastra de munca si fiti indulgent cu dumneavoastra. Sunt posibile vesti pozitive, ceea ce nu exclude stresul si necesitatea de a va asuma alte obligatiuni. Intalnirile pot fi insotite de discutii pe ton ridicat. Dar va gasiti cu usurinta ceva de facut, astfel incat sa abateti atentia celorlalti de la ceea ce va intereseaza. Evenimentele se deruleaza cu rapiditate si va trebui sa aveti grija si de cei apropiati.

Taur

Lucrati foarte bine in echipa. Tineti departe planurile dumneavostra de cei care nu au legatura cu ele. Daca aveti un partener de viata, este posibil sa ajungeti la un acord, sa va intelegeti in privinta unor chestiuni importante, sa va uniti eforturile. Starea de sanatate s-ar putea sa va puna mari probleme, a dumneavoastra sau a unei persoane apropiate. In urmatoarele cateva zile, planurile dumneavoastra se vor schimba, intr-o masura mai mica sau mai mare. Daca exista in viata dumneavoastra o situatie care reclama aprofundare si prelucrare detaliat, astazi este puteti clarifica multe detalii.

Gemeni

Veti inregistra progrese in dezbateri, discutii, negocieri. Puteti rezolva diferite chestiuni birocratice, puteti oferi sfaturi sau va puteti consulta cu altii. De dimineata nu trebuie sa semnati hartii importante si sa faceti declaratii. Tot ce este mai valoros, stabiliti pentru mijlocul zilei. Cautati informatii utile, luati legatura cu persoane cunoscatoare. Un moment bun pentru a discut cu partenerii planuri si obiective comune. Daca apar propuneri, oferte, acodati-le cea mai mare atentie.

Rac

Este perioada marilor curatenii. Se rup relatiile mai vechi. Directionati energia spre activitati concrete, precum reparatii prin casa, reconstructii. INca nu va ganditi la o redecorare. Ceilalti au de la dumneavoastra cele mai diferite asteptari. Va trebui sa driblati cu abilitate pentru ca macar o parte din povara sa o pasati altcuiva. Este posibil ca parintii sau alte rude sa va solicita ajutorul.

Leu

Trebuie sa va dedicaiti trup si suflet muncii. Va asteapta o zi complicata. Sunt posibile verificari neasteptate, noi sarcini, accidente, conflicte cu sefii sau colegii. Veti avea suficienta rabdare pentru a prelucra detaliile unui proiect sau a unei teme la care lucrati acum. Vi se va solicita ajutorul.Vor fi, probabil, parintii sau rudele. Atentie la starea de sanatate.

Fecioara

Sunteti pus in fata unor situatii delicate, aparute nu din vina dumneavoastra. Trebuie sa gasiti solutii. In relatiile personale cresc pretentiile fata de partener, dar nu veti primi ceea ce sperati. Nu-i lasati pe ceilalti sa va dicteze ce trebuie sa faceti. Orice rezultat al activitatii dumneavoastra trebuie sa fie materia. Tratativele trebuie sa fie derulte intr-o atmosfera formala. Trebuie sa va asteptati si la o evolutie spontana a evenimentelor. Mici rani sufletesti sunt capabile sa antreneze emotii puternice.

Balanta

Va fi greu sa echilibrati pretentiile formulate acasa si la locul de munca. Puteti exploida de incordare, daca nu scadeti pretentiile fata de sine si fata de rezultatele acestei zile. Esential este sa asigurati treburilor un curs fara abateri. Viata nu va permite nici un minut de relaxare. Astazi veti simti cum nu va ajunge timpul. Faceti o triere a obligatiunilor, dar nu uitati de rugamintile celor din jur. Seara veti simti o stare de oboseala acuta. Nu planificati nimic important pentru seara.

Scorpion

Incercati sa va tineti departe de certuri. Nu este cea mai buna zi pentru tratative, consfatuiri, sedinte, deplasari. Cu greu se construiecte comunicare dorita. Contradictiile ating un nivel critic. Fiti la curent cu vestile care va intereseaza. Aveti chef de munca. Esential este fiti lasat in pace. Straduiti-va sa nu intrati in vizorul sefilor. Persoanele apropiate va vor reprosa ca va ganditi doar la serviciu.

Sagetator

Aveti grija de portofelul dumneavoastra, de genti, de purtatorii de informatii. O zi nefericita pentru a analiza problemele financaire, achizitiile. Nu va sperie o povara in plus. Sunteti chiar dispus sa va asumati alte si alte obligatiuni, daca acest lucru promite o viata mai interesante pe viitor. Reveniti la dorinte si planuri mai vechi. Dar nu intreprindeti nimic sub primul impuls, mai ales daca acest lucru ar putea insemna un risc si cheltuieli materiale.

Capricorn

Cei din jur vor cauta la dumneavoastra sfaturi profesioniste sau doar sfaturi intelepte. Iar dumneavoastra simtiti dorinta de a fi egoist si de a castiga cat mai mult spatiiu pentru propriile ambitii. Nu mizati pe faptul ca toate contradictiile se vor rezolva astazi pe cale pasnica. Partenerul de vaiata poate folosi "metode interzise", iar dumneavoastra veti avea mari probleme in actiona cu rabdare. Sunt posibile conflicte intre femei (mama - fiica, soacra - nora).

Varsator

S-ar putea sa va confruntati cu o depresie. Cu cat mai multe puncte pe ordinea de zi, cu atat mai tare va veti intrista. Straduiti-va sa pastrati ordine la locul de munca. Poate va trebui sa refuzati o oferta sau sa renuntati la o achizitie. Patrati-va vigilenta, controlati-va activitatea. Amanati toate treburile care nu sunt urgente. Trebuie sa fiti in asteptare. Ceea ce trebuie veti obtine sau afla la momentul potrivit.

Pesti

Va puteti confrunta cu o situatie de tensiune maxima la locul de munca. Nu veti reusi sa impacati pozitiile antagoniste si nici sa gasiti o solutie de compromis. Mai bine nu va amestecati. Ocupati-va de treburile curente prioritare. Energiile neechilibrate ale zilei pot schimba datele problemei, astfel ca veti ajunge sa fiti controlat de altcineva. Sunteti capabili sa mutati muntii din loc, dar sunt posibile si trairi, suferinte inutile. Faceti ceea ce trebuie sa nu va complicati existenta.