Berbec

Incercati sa gasiti samanta de adevar si avantajul in toate, chiar si cele mai neinsemnate evenimente ale zilei, dar nu va grabiti sa anuntati ce decizie ati luat. O perioada care favorizeaza treburile casnice. Pot aparea interese legate de diferite activitati, precum cele culinare, de modelare, croitorie, etc. Faceti sport, stati in aer liber cat va permite timpul. Este un moment bun pentru relatii amoroase, dar cu mult spirit practic.

Taur

O zi care va permite sa scoateti in evidenta capacitatile de organizator, astfel incat activitatile desfasurate, individual sau in colectiv, sa va faca o reala placere. Puteti face ordine in dulapuri sau puteti prelucra, ordona informatii in calculatorul personal. Peste putin timp veti constata cum ideile au devenit mai coerent, priorientatile s-au rearanjat. Puteti cumpara materiale pentru lucrari de reparatii sau pentru hobby. Incercati sa vorbiti mai putin. In relatiile personale ajutorul acordat partenerului va deveni esential.

Gemeni

In loc sa faceti ce vreti, va trebui sa faceti ce trebuie. Daca munca pe care o prestati va ofera satisfactie, se va imbunatati fondul general al relatiilor. Cineva v-ar putea intinde o mana de ajutor sau v-ar putea lumina ziua cu un cadou, complimente. O zi in care trebuie sa acordati atentie copiilor, parintilor, rudeloe apropiate. Pentru dragoste poate fi o zi chiar foarte placuta, daca acordati atentie detaliilor, va bucurati impreuna cu partenerul de momentele frumoase ale zile, indiferent de cat de insemnate sunt.

Rac

Va puteti pune in valoare potentialul creator, organizand activitati sociale, intalniri, promovand diferite manifestari. O atmosfera plina de energie, favorabila extinderii relatiilor utile si rezolvarii chestiunilor legate de contracte, acordrui. In legaturile amoroase, interesele comune joaca un rol insemnat. Orice sistematizare, orice ordonare a lucrurilor va aduce echilibru sufletesc.

Leu

Puneti munca in fruntea prioritatilor si acordati atentie detaliilor care, odata indeplinite, vor crea sentimentul unei vieti ordonate si organizate. O zi care favorizeaza noi numiri la serviciu, discutarea planului si a graficului de lucru. Daca nu va simtiti bine, puteti incepe tratamente, puteti trece la un regim sanatos de viata. Cereti sfatul medicului. In relatiile personale important este ajutorul reciproc.

Fecioara

Folositi aceasta zi pentru rezolvarea unor probleme in diferite instante, convocati sedinte cu colegii si cu partenerii de afaceri. Totul se poate rezolva intr-o nota de calm. Sentimentele si emotiile trec pe plan secund acolo unde sunt "depozitate" interesele materiale. Grija, preocuparea vor fi singurele preocupari ale zilei. Acordati o atentie deosebita informatiilor, in special detaliilor. O seara in mijlocul familiei.

Balanta

O zi neutra. Trebuie sa va orientati spre activitatile obisnuite, care cer atentie si concentrare. E timpul sa faceti ordine in dezordinea care va inconjoara, inclusiv in relatii. Puteti angaja discutii cu sefii, va puteti ocupa de chestiuni care tin de gasirea unui nou loc de munca. Dar nu luati nici o decizie importanta. Lasati-va timp de gandire. Seara este momentul potrivit pentru activitati de familie.

Scorpion

Nu trebuie sa va restrangeti preocuparile doar la doua-trei activitati. Trebuie, de asemenea sa participati la diferite manifestatii, sa stabiliti noi relatii si legaturi. Succesul va fi asigurat de actiuni feme, de exercitarea unei presiuni rationale acolo unde trebuie sa promovati ceva, sa-i determinati pe cei din jur sa se organizeze. Acordati atentie organismului, faceti exercitii fizice. In viata personala gasiti motiv pentru a intalni persoanele care va intereseaza.

Sagetator

Mai bine concentrati-va pe chestiuni materiale si nu acordati atentie restrictiilor, mai ales cand vine vorba de realizarea dorintelor. Faceti cat mai multe cunostinte. Cuvantul, parerea dumneavoastra vor juca un rol important in stabilirea programului de actiuni pentru zilele urmatoare. Creste insa si resposabilitatea. Sentimentele pot fi dominate de o analiza logica a evenimentelor, iar daca partenerul se afla in aceeasi dispozitie, discutiile vor fi deosebit de placute.

Capricorn

Folositi schimbarile pentru o reorientare avantajoasa a preocuparilor proprii, pentru schimbarea graficului de lucru si a planului de activitate. Numai asa veti benefici si de timp liber. Succesul va fi asigurat de o atitudine inteligenta, bazata pe actiuni bine cantarite, care implica inclusiv acordarea de ajutor, oferirea de sfaturi.

Varsator

Folositi aceasta zi pentru o reorientare in sfara profesionala sau in stilul de viata. Luna in Fecioara va crea o stare de spirit favorabile pentru prelucrarea informatiilor, pentru stabilirea de noi contacte si relatii. Trebuie sa insistati pe calitate, dar trebuie sa fiti atenti la mai multe chestiuni concomitent. O zi potrivita pentru realizarea de intelegeri si pentru stabilirea de colaborari. Acordati atentie detaliilor.

Pesti

Nu va consumati fortele degeaba. Ganditi-va bine la oportunitatile de care dispuneti si cine ar putea fi atras in calitate de partener. In relatiile de afaceri avantajul reciproc trebuie sa fie pr primul loc. Nu trebuie sa va descurajeze mercantilismul si materialismul celor din jur. Un moment bun pentru a realiza ceea ce ati amanat de ceva timp. Este nevoie de dorinta pentru a scapa de stres.