Berbec

Trebuie sa acordati o atentie sporita nu numai evenimentelor, dar si fondului general. Emotiile puternice va pot da peste cap sistemul de aparare.Indeplinind ceva care va trezeste neliniste, puteti evita o nenorocire. Astazi sunteti destul de stangaci, cam totul va scapa din mana, stricati sau pierdeti ceva. Pot aparea secrete, intrigi, adavarul privind motivele care i-au determinat pe unii sau pe altii sa actioneze intr-un mod anume, care v-a trezit semne de intrebare. Greu, dar trebuie sa fiti minutiosi si rabdatori.

Taur

Va incearca un presentiment ciudat si va ganditi la posibile complicatii. Evenimentele din jurul dumneavoastra va pot descuraja, surprinde, dar reactia dumneavoastra va fi tardiva si, posibil, nelalocul ei. Indifirent de ceea ce se va intampla, nu va grabiti, ganditi-va Nu va suprasolicitati, oferiti-va timpi de odihna. Este un moment in care alegeti, trasati noi orientari. In sfera sentimentala multa insatisfactie. Nu reusiti sa gasiti un limbaj comun cu partenerul.

Gemeni

Incercati sa ramaneti undeva intr-o oaza de liniste, adanciti in munca, fara sa luati in seama agitatia care va inconjoara. Nu inventati deocamdata nimic nou, tineti sub control toate temele importante, pentru a nu intra in criza de timp. Straduiti-va sa nu va incurcati cu oameni in care nu puteti avea incredere si cu amatorii de conflicte. Numai munca va genera respect din partea celorlalti. Deocamdata, nu cumparati nimic scump.

Rac

Sunteti tentat sa actionati pripit. Dar sunt posibile si alte probleme serioase, accidente si conflicte. Incercati sa ramaneti intr-un loc sigur, sa controlati pretentiile celorlalti, sa reactionati la schimbarile neasteptate ca si cum le-ati fir anticipat. Este o zi care reclama concentrare interioara si reactii bune. Este de preferat sa lasati masina in parcare astazi.

Leu

Veti stii sa profitati chiar si de pe urma unor situatii incalcite si probleme, daca veti avea rabdare si veti ramane vigilent. Se simte presiunea unor evenimente colaborale, incordare in relatiile cu ceilalti. Dar acum isi gasesc rezolvarea multe dintre problemele cu care va confruntati, exista posibilitatea sa aflati adevaratele intentii ale celorlalti. Nu trebuie sa extindeti cercul de cunostinte.

Fecioara

Problemele legate de activitatea colectivului in care lucrati, grupului cu care colaborati, in relatiile cu pritenii, va pot afecta nu numai starea de spirit, dar si eficacitatea muncii. Trebuie sa redefiniti anumite chestiuni. Nu stiti sa fiti diplomati astazi si puteti "calca in strachini", chiar daca situatiile nu va vizeaza in mod direct. In relatiile persoanale este posibila o racire. Va este lene sa comunicati, sa vorbiti. Sau ceva va plictiseste. Totusi, nu e cazul sa va grabiti. Luati o pauza, odihniti-va.

Balanta

Trebuie sa colaborati numai cu parteneri verificati si sa nu planificati nimic nou, activitati care reclama cheltuieli masive. LUati hotarari fara influenta altora si nu fiti extrem de pretentios. Daca ati obosit si v-ati suprasolicitat, sanatatea isi va spune cuvantul. Ceva va deveni ultima picatura. Oferiti organismului dumneavoastra liniste si odihna. Incercati sa nu faceti promosiuni imposibil de indeplinit.

Scorpion

O zi importanta pentru dumneavoastra. Circumstantele va obliga va fac sa vedeti ceea ce v-ati facut ca nu observati in ultimul timp. Creste riscul de accidentare, conflictele parca bat la usa mereu, atrageti persoane cu potential negativ. Daca nu vi se solicita, stati in banca dumneavoastra. Fara initiative, la provocari nu raspundeti. Reactiile trebuie sa fie precise si adecvate. Nu va supraestimati posibilitatile. Daca nu sunteti siguri de ceva - amanati.

Sagetator

Masoara de sapte ori si taie o singura data - o abordare care trebuie aplicata pentru fiecare dintre situatiile mai complexe. Iar acolo unde apar pe neasteptate noi varianta de alegere, aveti incredere doar in partenerii pe care ii cunoasteti si pentru care puteti baga mana in foc. Numai asa veti gasi cea mai buna solutie. O perioada de incercare inclusiv pentru relatiile personale. Dialogul cu partenerul se frange.

Capricorn

Verificati in casa daca totul este in regula, daca aparatura functioneaza corect, daca sistemul electric este OK. Relatiile cu persoanele apropiate cer o atentie sporita si rabdare. Fiti pregatiti pentru surprize, pentru vesti de departe, pentru sinceritati, dar nu provocati lucrurile numai din dorinta de a va amuza. Fara actiuni negandite.

Varsator

Sunt posibile rupturi, complicatii la locul de munca, in afaceri, probleme cu sanatatea. Planurile se vor schimba dar nu din vina dumneavoastra. Puteti exploata un moment problema, facand o miscare neasteptata, dar inspirata. Mai amanati operatiunile financiare, daca v-ati planificat asa ceva. Aveti grija de relatiile sentimentale. Poate este cazul pentru o discutie sincera si serioasa.

Pesti

O zi plina de energie, dar instabila. Sunt posibile conflicte si confruntari pe subiecte banale, oarecum. Mizati pe sustinere, dar primiti nimic. Nu calatoriti la mare departare, nu zburati cu avionul. Nu sunt excluse tot felul de evenimente neplacute. Nu trebuie sa vi se intample neaparat ceva rau, dar tendintele generale sunt negative si este mai bine sa stati departe de tensiuni.