Berbec

Vesti noi si hotararea de a intreprinde ceva imediat va vor tine intr-o stare de spirit ridicata. Trebuie neaparat sa mergeti undeva, sa va intalniti cu cineva, sa discutati ceva important. Este posibil ca, in tot acest proces, planurile si personajele sa se schimbe, dar intr-un final veti ajunge la un rezultat pozitiv. Incercati sa folositi avantajele situatiilor in care sunteti implicati. Nu-i uitati pe cei apropiati si dragi, daruiti-le ceva, macar un pic mai multa atentie.

Taur

Sunteti atat de aproape de scopul propus si simtiti dorinta de a realiza rapid ceea ati stabilit, eliberand locul pentru alte planuri, incat puteti sa nu observati mici detalii sau sa exagerati cu eforturile depuse si, astfel, sa va dati sanatatea peste cap. Incercati sa echilibrati totul si lasati-i si pe ceilalti sa va ajute. Puteti achizitiona materialele si instrumentele de care aveti nevoie pentru a finaliza reparatiile incepute. Din cand in cand, amintiti-va ca totul merge bine si nu puneti la suflet micile neintelegeri.

Gemeni

Viata dumneavoastra este marcata de prea multa diversitate, iar stresul pozitiv poate crea, la randul lui, o povara suplimentara pentru fortele de protectie ale organismului. Esential este sa respectati masura si sa duceti la bun sfarsit ceea ce ati inceput. Puteri realiza cu succes una dintre ideile dumneavoastra. Veti avea si forta necesara pentru asta, si oportunitati se vor ivi si o abordare inediata. Ganditi-va cum sa ocupati o pozitie mai prestigioasa. Discutati problemele curente cu colegii.

Rac

Trebuie sa actionati cu determinare pe toate directiile. O abordare corecta intr-o situatie aparuta sau intr-o problema ivita, dar si o fundamentare argumentata a ofertelor vor intari pozitiile dumneavoastra, ceea ce va fi apreciat in mod adecvat de conducere. Incercati sa nu incalcati obligatiunile asumate. Pe parcursul zilei poti fi ridicate chestiuni importante in cadrul colectivului. Acest lucru va oferi un impuls intregii activitati. Seara ar fi bine sa faceti miscare, sa iesiti la o plimbare, sa mergeti la sala.

Leu

Nu va limitati la reactiile spontane. Intalnirile, sedintele, corespondenta si deplasarile vor deschide perspective noi si va vor oferi impresii noi si placute. Intr-o astfel de zi e bine sa rezolvati problemele si sa corectati greselile - mai putina lene, mai multa dorinta de a face ordine in toate. Spatiul virtual va poate oferi posibilitatea de a face noi cunostinte. Pe parcursul zilei nu ignorati sfaturile si indicatiile persoanelor cu mai multa experienta. Acsa puteti convoca un consiliu de familie pentru a discuta despre planuri de viitor.

Fecioara

Poate aparea o rigiditate in raporturile cu autoritati. Vi se pare, sau poate chiar asa si este, ca sunteti incolititi, pusi sub presiune. Pretentiile celor din jur nu va lasa timp pentru odihna si comunicare, ritmul vietii se accelereaza. Deocamdata este mai bine sa mergeti pe o variant ade compromis si sa nu "agitati apele". Este o perioada buna pentru a va gandi la ce trebuie sa faceti pentru a va imbunatati imaginea. Puteti renunta la unele vicii, pentru a va consacra unor activitati pozitive. Atenti la problemele financiare.

Balanta

Este o perioada plina de energie si oportunitati pentru realizarea unor probleme stringente. Informatiile primite, intalnirile sau discutiile cu partenerii vor schimba planurile dumneavoastra sau atitudinea fata de o anumita chestiune. Acordati atentie tuturor vestilor, semnele de atentie din partea persoanelor interesate de colaborare. Daca ceva nu merge conform planului, evitati situatii conflictuale. Cautati solutii de rezerva pentru a contracara orice provocare. 

Scorpion

Capacitatea de a insufleti colectivul de munca va asigura un context propice rezolvarii problemelor majore. Evitati criticile si judecatile categorice, afisati grija pentru cauza comuna. Incercati sa sortati informatiile pe care le-ati primit si nu admiteti haosul. Nu doar profesionalismul, dar si prezenta dumneavoastra vor inspira incredere.

Sagetator

O zi buna pentru prezentarea lucrarilor dumneavoastra, a discursurilor, a activitatilor colective. Sunt utile antrenamentele sportive, drumetiile. Acasa va puteti apuca de o curatenie generala, muncind pe branci pentru a termina totul cat mai rapid. Faceti complimente, daca vreti ca relatia personala sa mearga in directia dorita de dumneavoastra.

Capricorn

Influentati activi evolutia evenimentelor din anturajul dumneavoastra. Sunteti practici si nu aveti de gand sa riscati stabilitatea. Dar poate fi decisa soarta unui proiect, unde perspectivele sunt destul de confuze, iar eforturile s-ar putea dovedi considerabile. In plus, ceva trebuie sacrificat. Rezolvati in primul rand problemele care nu suporta amanare. Daca sunteti inspirati, puteti depasi chiar si cele mai serioase obstacole. In viata personala dreptul la ultimul cuvant va apartine tot dumneavoastra.

Varsator

Planificati pentru aceasta zi activitati care va trimit in diferite locuri si care va ofera posibilitatea de a va intalni cu multi oameni. Atmosfera contactelor va fi una creatoare si prietenoasa. Este o zi buna inclusiv pentru planuri romantice. Nu stati intr-un loc. Intalnirile trebuie combinate cu alte interese.

Pesti

Farmecul dumneavoastra atrage oamenii de care aveti nevoie si genereaza evenimente. Sunteti ajutat, dar trebuie sa oferiti semne de raspuns si atentie. Ascultati plangerile si rugamintile. Trebuie sa tineti sub control cateva variante de activitate si numeroase relatii. Incercati sa alegeti un singur lucru pe care sa-l duceti la bun sfarsit.