Berbec

Soarele trece in Berbec. Este ziua echilibrului de primavara. Starea de spiri, planurile, anturajul - toate conteaza pentru formarea evenimentelor din urmatoarele trei luni. Ceea ce ieri parea important, astazi trece pe plan secund. Greu de stapanit emotiile. Trebuie sa va abtineti de la declaratii taioase si sa nu va lasati provocat. In caz contrar, conflictul va fi de durata. O zi potrivita pentru contacte la diferite niveluri si, in special, cu parteneri straini. Priviti totul pragmatic.

Taur

O zi importanta din punctul de vedere al finalizarii si demararii de noi proiecte si relatii. Intrati intr-o noua etapa si trebuie sa va lamuriti despre ce este vorba pana la ziua de nastere.  Astazi este important cine va iese in cale si ce ganduri va stapanesc. Faceti mai multa munca fizica, incercati sa rezolvati complicate probleme intelectuale, eliberati spatiul unde intentionati sa construiti sau sa amenajati ceva. O zi potrivita pentru reglementarea conflctelor, pentru impacari, pentru crestere gradului de romantism. Nu ignorati miscarea retrograda a planetei Venus. 

Gemeni

Vi se cere sa veniti cu acea sclipire de geniu, acel fleac,acel detaliu la care nu s-a gandit nimeni. TOt ce este legat de munca va decurge normal, dar in relatii sa nu contati pe sensibilitate si empatie. Greutatile sau reusitele ii unesc pe oameni. Desi se mai intampla ca situatii de forta majora sa atraga si surprize romantice.  Va intereseaza mai mult oameni decat lucruri si cu cat mai pozitiva este starea de spirit, cu atat mai posibile devin noile variante de conlucrare, intalnirile la mijloc de drum.

Rac

 O zi buna pentru activitati din domeniul cercetatorii stiintifice sau intelectuale. Daca detineti informatiile necesare, puteti "intui" situatia si intelege daca acela este omul sau afacerea pentru care trebuie sa luptati. In orice caz, mai cauati informatii pentru ca alegerea sa fie perfecta. In viata sentimentala nu pierdeti din vedere nuantele care va arata daca exista sanse pentru o relatie serioasa sau este vorba doar despre un schimb de cuvinte frumoase, doar de  o simpatie si nimic mai mult. 

Leu

Trebuie sa aveti activitati practice, pamantene si sa nu plutiti printre nori. In caz contrar, veti pierde o perioada extrem de propice muncii dumneavoastra. Supararea ar putea deveni o piedica in calea succesului. Straduiti-va sa nu raspundeti la critici criticand. Trebuie sa respectati ierarhia, sa indepliniti misiunile altora, iar daca aveti functie de conducere - sa trasati sarcini subalternilor. Daca in ajun ati simtit stres sau o stare de rau, astazi ar trebui sa reduceti ritmul. Slabiciunea, nervozitatea sunt semnale ca trebuie sa adoptati masuri profilactice. In relatiile personale lipseste caldura si simpatia. 

Fecioara

Vreti sau nu vreti, dar astazi trebuie sa fiti in vazul tuturor, sa rezolvati problemele altora, ale colectivului, sa faceti evaluari, sa dati recomandari. Si nu conteaza daca pentru aceste eforturi veti primi macar un multumesc. In plus, trebuie sa acordati o mai mare atentie inclusiv casei. Merita sa verificati aparatele din casa, dar cea mai sigura solutie ar fi sa le scoateti din priza daca plecati pentru mai multe ore. In dragoste este timpul surprizelor. 

Balanta

Doriti ceva in mod deosebit, dar nu va iese. Sau iese, dar cu hopuri si doar pe jumatate. Puteti avansa incet dar sigur. Chiar daca vi se promit munti de aur, nu va grabiti sa schimbati locul de munca sau modul de viata. Totusi, ofertele merita toata atentia. Trebuie sa intarziati putin cu raspunsul, sa mai cresteti pretul. Circumstantele va obliga sa alegeti - in ce directie sa va continuati drumul, cu cine sa traiti, cu cine sa colaborati si, de cine sa va despartiti. Este nevoie de schimbari majore. 

Scorpion

Nu va agitati, pentru ca ati putea exploda. Va dati peste cap sa rezolvati totul, dar oricum nu aveti timp si pentru persoana dumneavoastra. Si teribil va doriti sa faceti ceea ce va place. Impacati-va cu situatia si indepliniti tot ce vi se cere. Momentele placute vor aparea din mers. Aveti grija ca rabdarea dumneavoastra nu este la cele mai inalte cote. Puteti sa renuntati la jumatatea drumului. Nu va asumati responsabilitati deosebite. Petreceti cea mai mare parte a zilei in singuratate si intr-un loc sigur.

Sagetator

Puteti suferi o mare dezamagire sau un esec, dar incercati sa nu va pierdeti entuziasmul. Trebuie sa va tineti firea, pentru a nu strica relatiile cu anumite persoane. Fiti intelegator. Nu trebuie sa impartasiti planurile dumneavoastra altor persoane, dar cu siguranta va vor fi de ajutor vechii parteneri. Este cea mai buna perioada pentru a va ocupa de treburi importante pe termen lung.

Capricorn

Daca oferiti, veti primi inapoi inzecit! Faceti cuiva un cadou,  impartiti lucrurile de care nu mai aveti nevoie, daca pentru altii ele au valoare. In cele mai diferite situatii se va manifesta lupta pentru putere si dominatie. Fiti atent ca promisiunile care v-au fost facute sa nu ajunga in maini straine. 

Varsator 

Cititi biografiile oamenilor de succes si inspirati-va! Soarele a trecut in Berbec. Este o perioada buna pentru noi cunostinte. Relatiile de serviciu capata o alta importanta. Crestere interesul pentru necunoscut. Incercati sa nu va lasati pacaliti de unii si de altii, nu permiteti unora care au intrat in viata dumneavoastra pe usa din dos sa va strice planurile. 

Pesti

Ocutati-va de ceva unde altii nu isi vara nasul. O intalnire intamplatoare, un telefon, o scrisoare va pot schimba gandurile. Nu va grabiti sa povestiti si altora ideile dumneavoastra. Oamenii din jurul dumneavoastra ar putea fi inchisi, nesinceri. Una spun, alta fac. Promisiunile nu sunt sigure. Vreti sa va odihniti, dar aveti mult de munca. Daca va relaxati, cineva va obtine ceea ce considerati ca meritati.