Berbec

Situatia va evolua de o maniera care va ajuta sa va pastrati buna dispozitie, fara a va pierde insa din concentrare si incordare! Astrele va promit ca astazi veti reusi sa va rupeti de rutina obisnuita si sa fiti mai independent. Veti afla sau vedea ceva nou si interesant. Va fi ceva placut dar si util, pentru ca va va permite sa priviti lumea dintr-o alta perspectiva.

Tau

Riscati sa cheltuiti mai mult decat v-ati planificat.. Sub influenta emotiilor, sunteti tentat sa faceti achizitii neasteptate, spontane si, aparent, lipsite de sens. Desi, majoritatea dintre ele se vor dovedi, spre marea dumneavoastra uimire, se vor dovedi utile si necesare. Cu alte cuvinte, prin magazine intuitia va fi principalul dumneavoastra ghid, nu logica.

Gemeni

Simtiti o energie teribila, dar si o incredere in sine de care nu va stiati capabil. Aceste doua ingrediente ale zilei va vor permite sa rezolvati orice probleme, sa indepliniti cu succes orice misiune, sa duceti la bun sfarsit orice v-ati propus. Acest lucru va atrage atentia celor din jur, in special a reprezentantilor sexului opus. Astrele insa nu va recomanda sa va jucati cu sentimentele altora, pentru ca nu este un moment potrivit.

Rac

Aveti o gramada de idei neobisnuite. Pentru a nu le uita, trebuie sa aveti pregatite o hartie si un creion: ceea ce veti nota astazi, va va ajuta la un moment dat. In general, toate planurile si treburile care au o abordare care nu respecta standadele, vor fi finalizate cu succes. Cel mai important lucru este sa nu va puneti singur bete in roate.

Leu

Lasati imaginatia sa zburde in voie. Astrele va amintesc faptul ca pentru a obtine mai mult trebuie, din cand in cand, sa iesiti din cotidian si sa lasati mintea in voie. Este o zi ideala pentru a va gandi la viitor, pentru a cauta solutii aparte, aproape fantastice. Iar cu timpul, veti reusi sa dati viata tuturor acestor ganduri.

Fecioara

Fericirea dumneavoastra este in propriile maini! Cu puterea gandului sunteti capabil sa schimbati lumea din jur. Nu sunteti sigur de ceva? Spuneti ca este floare la ureche! Simtiti ca va lasa fortele? Convingeti-va ca sunteti plin de energie si entuziasm! Astrele sustin ca ce spuneti asa se va intampla! Esential este sa ganditi intr-o cheie optimista!

Balanta

Pot aparea probleme legate de organizarea zilei si de disciplina: veti dori sa distrugeti pentru o zi macar ritmul banal de viata. Astrele promit ca din dorinta de a face ceva spontan, din suflet, nu veti gresi. O dorinta care v-ar putea ofieri senzatii si impresii noi, emotii noi si care ar putea insemna inceputul unor noi proiecte.

Scorpion

Va este greu sa va concentrati pe ceva anume, pentru in jur sunt prea multe lucruri interesante! Pe parcursul zilei sunteti veti avea parte de adevarate momente inedite, surprinzatoare.Noi senzatii, oameni noi, alte idei, planuri...

Sagetator

Afisati o extraordinara forma combativa. Iar cei din jur vor aprecia acest lucru, petru ca ve veti bate cu ei. Desi, in ochii dumneaovastra totul pare altfel: din punctul dumneavoastra de vedere,cei din jur va vor provoca, obligandu-va sa va aparati! Dar faptele raman fapte! Va doriti din tot sufletul sa obtineti ce v-ati propus, fara sa acordati o atentie deosebita parerilor si intereselor altora.

Capricorn

Aveti mintea plina de idei si nu stiti, practic, la care sa va opriti. Ceea ce nu inseamna ca toate aceste idei sunt si valoroase. Totusi, dumneavoastra ramaneti deschis la sugestii, ceea ce inseamna ca aveti mari sanse sa promovati o idee buna.

Varsator

Este una dintre acele zile cand va implicati total in ceea ce faceti, fie un proiect important, fie o chestiune marunta. Pe de alta parte, in plan sentimental, astrele va sfatuiesc sa va lamuriti in privinta sentimentelor dumneaovastra. Partenerul ocupa in inima dumneavoastra un loc binemeritat sau abia se regaseste intr-un coltisor? Trebuie sa va decideti in privinta omului pe care considerati ca il iubiti.

Pesti

Aveti grija in primul rand de dumneavoastra! Chiar daca in compania partenerului sunteti intruchiparea rabdarii si a devotamentului, astazi merita sa schimbati oarecum regulile jocului. Trebue sa faceti astfel incat dumneavoastra sa va simtiti bine: cumparati-va ceva frumos, mergeti la un salon de masaj, faceti o baie cu saruri aromate, intr-un cuvant, rasfatati-va! Uneori, in dragoste este bine sa dai dovada de un pic de egoism!