Berbec

Nu trebuie sa luati hotarari si sa faceti pasi decisivi - exista posibilitatea sa gresiti. Poate nu aveti suficiente informatii legate de o anumita chestiune sau datele de care dispuneti nu sunt corecte. In plus, astazi nu sunteti suficient de ferm in ceea ce faceti, oscilati, nu stiti cum sa procedati in orice problema, practic. Altfel spus, astazi nu trebuie sa actionati, concentrati-va pe planificarea urmatoarelor manevre. Si strangeti informatii - cu timpul, ele va vor fi utile.

Taur

E posibil sa simtiti dorinta de a critica pe cineva, dar nu trebuie sa dati curs acestei provocari! Astazi acordati o atentia exagerata detaliilor, astfel ca va sar in ochi chiar si cele mai neinsemnate greseli ale celor din jur. De altfel, sunteti critic chiar si la adresa dumneavoastra. Pentru a evita o zi dezastruoasa, incercati sa nu mai fiti atat de pretentios, bucurati-va de viata!

Gemeni

Veti afla ceva nou si foarte interesant pentru dumneavoastra, o informatie care ar putea fi, in egala masura, cu plus, dar si cu minus. Astazi o sa fiti in centrul atentiei, veti avea dibacia vorbelor iscusite, dar, in acelasi timp, veti stii sa si ascultati. Astrele va recomanda sa actionati dupa principiul "ciuliti urechile si fiti mai tacut". Numai asa veti putea intra in posesia unor secrete, planuri sau idei.

Rac

Sunteti tentat sa spuneti ceea ce ganditi, direct si deschis! Si aveti ce spune, pentru ca astazi observati si cele mai mici neajunsuri. Pe de o parte, aceasta maniera de a spune lucrurilor pe nume are darul de a va ajuta sa rezolvati unele probleme, dar, in acelasi timp, ea poate provoca altele. Pentru a evita conflicte, astrele va sfatuiesc sa reduceti comunicarea la minim, orientandu-se spre alte activitati, mai casnice.

Leu

Nu trebuie sa va relaxati: de atentia, precautia si neincrederea dumneavoastra pot depinde foarte multe lucruri. Indiferent de ceea ce faceti, trebuie sa actionati astfel incat ar fi semnarea unui contract important, unde trebuie verificat fiecare cuvant, fiecare virgula, pentru a depista orice eventuale capcane. Daca totul e OK, este minumat. Aveti insa grija sa nu va scape din vedere vreun detaliu! Prin urmare, trebuie sa ramaneti vigilenti pe parcursul intregii zile.

Fecioara

Trebuie sa fiti prudenti: puteti deveni subiect de critici, ba chiar drepturile dumneavoastra ar putea fi afectate. Nu sunt excluse certuri si dipute, in care riscati sa fiti atrasi. In primul rand, neintelegerile pot avea legatura cu banii dumneavoastra, dar sunt posibile si conflicte de munca, alte contradictii cu cei din jur. In aceste conditii, trebuie sa fiti diplomat si sa evitati momentele tensionate.

Balanta

Sunteti nelinistit din cauza presiunilor care vin din partea partenerului de viata si care ar putea incerca sa-si impuna punctul de vedere sau sa va determine sa actionati dupa cum ii convine lui. Dar nu sunteti dispus sa acceptati orice compromis si, mai ales, sa cedati. Ceea ce poate conduce la discutii si certuri, dar daca argumentele dumneavoastra sunt solide si rationale, partenerul va fi obligat, mai devreme sau mai tarziu, sa le acceptati. Pe viitor acest lucru va va ajuta sa evitati multe probleme in relatie.

Scorpion

Trebuie sa faceti ceva placut pentru dumneavoastra. De mult era cazul! Spre exemplu, o seara romantica impreuna cu partenerul de viata, aranjata asa cum ati visat. Poate nu va fi chiar o seara asa cum scrie la carte, poate locul intalnirii va fi un pub sau o carciuma unde se mananca bine, dar care nu arata ca-n reviste. In schimb, va veti simti bine.

Sagetator

O zi care va promite echilibru si armonie de sentimente in comunicarea cu partenerul de viata. Chiar daca in ultimul timp relatia dumneavoastra a mers pecfect, fara derapaje, fara convulsii, nu ati avut, totusi, suficient timp pentru a comunica. Astazi insa trebuie neaparat sa reparati acest neajuns.

Capricorn

Sunteti mai pedant si mai atent ca niciodata! De privirea dumneavoastra agera nu scapa nimic. Astrele va promit sanse excelente in activitatile care presupun o maxima concentrare, spre exemplu in contabilitate, stiinta, la scoala sau facultate. In schimb, astazi veti intamplina dificultati in comunicarea cu ceilalti: veti fi atat de adancit in propriile ganduri, incat cu greu veti reusi sa va desprindeti de ele pentru a fi atent la ceea ce este in jur.

Varsator

Scapati de ceva vechi si care a ajuns sa va plictiseasca pentru a elibera, in viata dumneavoastra, loc pentru ceva nou. In acest scop, trebuie sa va ocupati de curatenie, sa faceti ordine si o triere a tuturor lucrurilor care va apartin. Cand veti constata ca sertarele s-au golit pe jumatate, ca in sifonier s-a facut mai mult loc, va veti simti mult mai bine.

Pesti

Va deranjeaza ceva in relatia cu ceilalti, care va degenera in dispute si o adevarata batalie a orgoliilor. Este posibil ca in anumite chestiuni sa doriti sa aflati tot adevarul, iar cu insistenta dumneavoastra sunteti capabil sa scoateti pe oricine din sarite. Concentrati-va insa pe treburile dumneavoastra, in special pe cele unde nu depindeti de nimeni. Numai asa veti obtine rezultate bune.