Berbec

Casa si familia vor fi astazi surse de neliniste si preocupari, dar in acelasi timp si de sustinere, daca veti avea nevoie. Nu abordati cu rudele problema banilor, nu faceti achizitii costisitoare. Un sfat valabil pana in septembrie, dar astazi este o zi critica. LUcrurile ar putea evolua nu asa cum va doriti. Reapar greseli din trecut. Trebuie sa acordati atentie problemelor la care nici nu vreti sa va ganditi. Situatiile cer prudenta, dar nu pasivitate. Emotiile puternice, fie si pozitive, va impiedica sa luati decizia corecta.

Taur

Venus in pozitie cu Pluto reclama sacrificii si concesii. Luati totul asa cum este, impacati-va cu inevitabilul, restituiti datorii, indepliniti promisiuni si nu veti avea alte griji. Daca va incapatanati, daca va coditi si dati dovada de zgarcenie, de egoism, ati putea avea de suferit. Nimic nu se leaga astazi. Nu faceti nimic care s-ar putea strica.Intuitiv, sunteti inclinat sa luati decizii intelepte. Un aspect foarte important, avand in vedere ca, in lantul evenimentele, este posibila o cotitura.

Gemeni

Nu trebuie sa pierdeti sanse. Ziua de astazi promite multe noutati, informatii. Nu asteptati retete gata pregatite. Cautati sa fiti folositor la tot pasul, dar nu incepeti nimic nou si nu luati in serios persoanele pe care le intalniti intamplator. Daca aveti planificata o intalnire de afaceri, pregatiti argumente solide si fixati obiecte concrete. In relatiile personale trebuie sa depuneti eforturi pentru a nu spune nimic in plus si a nu distruge lumea creata cu atata greutate.

Rac

Va ganditi ca trebuie sa renovati casa, sa participati la o nunta in familie, sa va lamuri cum e cu o posibila mostenire. Sunteti dispusi sa actionati cu fermitate, sa organizati si sa cereti, dar nu uitati ca trebuie sa aveti masura in toate. Aveti grija ce spune, ce cuvinte folositi, pentru ca puteti dezvaluie niste secrete mult prea personale. Daca aveti copii, ganditi-va la ce scoala ii inscrieti, ce jucarii inteligente sa le cumparati sau ce sport sa urmeze.

Leu

Este timpul extremelor. Trebuie sa intelegeti cand se epuizeaza variantele de care dispuneti si cum va puteti opri la ceva anume. Nu va bazati pe promisiunile colegilor si prietenilor. Daca vor gasi ceva mai interesant, vor uita de intelegerile convenite. O zi interesanta, cand, fara sa va dati seama va schimbati atitudinea fata de o tema, un subiect. Acum intelegeti perfect ce aveti de facut.

Fecioara

Trebuie sa dati dovada de imaginatie, de spirit intreprinzator. Acordati atentie lucurilor neobisnuite si ideilor spontane. Ignorati discutiile goale. In caz contrar, sansa va trece pe langa dumneavoastra. Este posibil sa se vorbeasca despre o posibila calatorie, dar cei care pleaca la drum imediat s-ar putea confrunta cu diferite probleme. Nu sunt excluse conflicte si situatii scandaloase in anturaj. Cineva va nelinisteste, in ingrijoreaza sau va enerveaza. Incercati sa pastrati distanta.

Balanta

Atentie la semnele evenimentelor - ce anume va dezamageste, va indigneaza, ce ati dori sa iertati, sa treceti cu vederea. Poate aparea senzatia ca in dragoste nu exista reciprocitate, ca dumneavoastra iubiti pe cineva si altcineva va iubeste pe dumneavoastra. Ceva nu se leaga, nu se potriveste. In acelasi timp, au importanta deciziile pe care le luati - unde si cu cine mergeti mai departe. Este unul dintre momentele cruciale ale anului, cand se schimb prioritatile, dar nu eforturile fizice.

Scorpion

Intr-o zi ca asta, va puteti impune cu usurinta puterea acolo unde doriti. Puteti conta pe concesii, cadouri, si chiar pe sacrificiul oamenilor din jurul dumneavoastra. Sunt utile contactele care va pun in miscare ambitiile. Multe informatii. Aceasta zi va fi una cu o avalansa de vesti, de descoperiri, dar cat de utile vor fi toate va depinde de capacitatea dumneavoastra de a le filtra si a evidentia esentialul.

Sagetator

Veti fi extrem de productivi, daca nu va lasati atras in dispute si discutii inutile. Prindeti vestile si informatiile importante, care va ajuta in activitatea dumneavoastra. Puteti primi o invitatie de departe, sau un ajutor sub o forma sau alta, ceea ce va va surprinde. Treziti-va mai de dimineata. Primele ore ale zilei vor trece usor si placut. Seara este potrivita pentru comunicare. Accentul pe extindere. Poate se ridica problema unei mutari, al unui schimb de locuinta.

Capricorn

Pozitia planetelor va avea impact negativ asupra situatiei financiare. In orice caz, nu creati probleme din nimic. Nu dati dovada de zgarcenie. Dimpotriva, oferiti, sacrificati, cedati. Pierderile mici le vor alunga pe cele mari. In cariera nu trebuie sa schimbati nimic. In relatiile personale, la fel. Sunt utile discutii pe diferite teme. Tineti sub control initiativele celor din jur.

Varsator

O noapte grea, o zi lipsita de productivitate si numai spre seara va reveni determinarea si solutii pentru situatiile create. Aveti grija de starea de sanatate, actionati cu prudenta. Cel pe care ati mizat v-ar putea dezamagi. Incercati sa rezolvati totul pe cont propriu. Inainte ca lucrurile sa mearga bine este posibile o inrautatire a lor. In relatiile romantive evitati extravagantele.

Pesti

Sunteti in zodia norocului. Dar numai pana la apusul soarelui. Folositi vechile relatii, banii sponsorilor. Viata dumneavoastra evolueaza pe o traiectorie optimala, daca nu complicati nimic si nu angajati ceva nou. Nu este cea mai buna zi pentru comunicare, vizite, transmitere de informatii si documente. Faceti o alegere pornind de la interesele personale si de la propriile nevoi.