Berbec

Norocul va insoteste in tot ceea ce faceti, pentru ca astazi toata lumea va simpatizeaza si va sustine. In dragoste este nevoie de pasiune, de atentie si atentii. Colaborarea cu colegii decurge atat de bine, incat nu simititi nevoia sa mergeti acasa. Daca nu aveti obligatii familiale, puteti imbina interesele de serviciu cu cele romantice. Spre seara veti deveni mai calm si cu siguranta veti incerca sa "aranjati" viitorul unui prieten, prezentandu-i o persoana interesanta.

Taur

Succesul acestei zile trebuie sa il folositi spre binele dumneavoastra. Sunteti atat de convingator, incat nimeni nu va pune la indoila vorbele si actiunile dumneavoastra. Exploatati acest avantaj pentru sine, nu pentru cauza. O zi buna pentru transpunerea in practica a numitor planuri. Sunteti practic si romantic in acelasi timp. Bazandu-va pe intuitie si noroc, veti fi in locul potrivit la momentul potrivit, veti afla ceea ce doreati sa stiti si veti avea o influenta pozitiva asupra evenimentelor din viata personala.

Gemeni

Vechile idei ajung la cosul de gunoi, cele noi tulbura confortul din relatiile dumneavoastra cu cei apropiati. Trebuie sa va ocupati de ceva anume si sa nu va grabiti. Nu este de dorit sa vitizati persoane bolnave si sa rezolvati problemele altora. Nu riscati, daca va temeti ca veti lua plasa sau veti regreta. Veti avea suficiente treburi care, unele trebuie corectate, altele finalizate. Fara prezenta dumneavoastra sunt posibile mici dezastre, pentru ca treburile vor fi lasate nesupravegheate. Nu complicati nimic, rezolvati totul in liniste si calm. 

Rac

Puteti experimenta, puteti incepe treburi mai putin obisnuite si puteti intra in contac cu persoane speciale. Este bine sa intrati intr-un colectiv nou, inscriindu-va, spre exemplu, la niste cursuri sau intr-o excursie. Este o zi buna pentru parteneriat. Neplacerile aparute la sfarsitul saptamanii trecute incep sa dispara. Stiti ce aveti de facut, dar fara ajutorul altora nu veti reusi. Este un moment potrivit pentru a petrece mai mult timp cu partenerul de viata sau cu cel de afaceri, pentru a analiza incotro se indreapta relatia dumneavoatra.

Leu

Fiti cu ochii in  patru, pentru a avanjele se ascund acolo unde, de fapt, nu cautati. Situatiile zilei reclama o atentie sporita fata de ceea ce incearca unii sa nu spuna sau sa ascunda. Puteti da curs unui proiect pe termen lung. Sunt sanse bune sa castigati la concurs, sa scrieti cum trebuie o lucrare, sa aveti noroc la examene, sa primit un nou loc de munca. O zi ideala pentru a incepe un curs de limbi straine. Daca sunteti indragostiti sau aveti o relatie, simtiti nevoia de complimente si admiratie.

Fecioara

Multumiti-va cu ceea ce vi se ofera, dar alegeti ce e mai bun. Respectati cu strictele regulile jocului, nu va opriti din cauza supararilor. Fiti marinimosi si atenti cu persoanele la care tineti. Daca ceva nu merge asa cum v-ati dorit, nu faceti din tantar armasar. Fapta cuiva ar putea umple paharul rabdarii si tolerantei. Dar linistea in familie, acasa este o prioritate. Puteti face achizitii mai importante, cumparand, spre exemplu, mobila, electrocasnice, obiecte de confort.

Balanta

Fiecare se gandeste la avantajul personal. Prin urmare, ganditi si actionati dupa principiul "ziua cu banii, seara, cu petrecerile". S-ar putea ivi o oferta de munca teribil de tentanta sau sefii isi vor indeplini, in sfarsit, promisiunea, si veti urca o treapta pe scara ierarhica. Cereti garantii ferme. Nu amanti o discutie importanta. Repartizarea fortelor este necesara. Puteti amana pentru alta data o parte din treburi. Nu este cel mai indicat moment pentru actiuni radicale in afaceri.

Scorpion

Cel mai bun rol pentru dumneavoatra este, astazi, cel de "organizator din spatele cortinei". De acolo vedeti mai bine intreg tabloul, va dati seama ce trebuie facut, cum trebuie procedat, care este starea de spirit si care sunt intentiile celorlalti. Priviti, coordonati-i pe altii, dar nu schimbati nimic in viata personala. Riscul este justiticat numai daca sunteti invitati sa dati o mana de ajutor, daca altii au nevoie de cunostintele dumneavoastra.

Sagetator

Dati dovada de curaj in afaceri, la locul de munca, in colectiv, dar fiti atent la ceea ce spuneti. Incercati sa va gasiti cat mai mult de lucru, pentru a evita o stare acuta de nemutumire fata de propria persoana. Evitati traumele. Nu incercati sa schimbati parerile altora. Oamenii vor evita orice schimbari cu exceptia celor care le vor asigura un plus de confort si stabilitate.

Capricorn

O zi norocoasa pentru o calatorie, pentru un nou proiect. Puteti indeplini o dorinta, a dumneavoastra sau a altui. Nu fugiti numai dupa avantaje si beneficii. Faceti ceea ce vi se cere. Un moment potrivit pentru completarea unei cereri de creditare, pentru rezolvarea problemelor financiare. Nu va limitati la o singura chestiune, ocupati-va de tot ceea ce va poate ajuta, va poate oferi chiar si un parteneriat. Este vital sa nu divulgati nimanui planurile dumneavoastra. Este o zi extraordinara pentru dragoste, pentru distractii si intalniri amoroase.

Pesti

Veti avea succes si noroc, numai daca veti ramane alaturi de vechii prieteni si parteneri. Multe devin posibile in domeniu financiar, al carierei si dragostei, dar nu mizati sa obtineti un rezultat imediat. Aveti suficiente forte pentru a actiona pe doua fronturi, iar persoana iubita va astepta cu rabdare sa finalizati ceea ce ati inceput. Seara este bine sa o petreceti in compania prietenilor, dar sunt posibile surprize acolo unde nu va asteptati. Cuvintele capata o importanta deosebita.