Berbec

Aveti multe idei legate de gospodarie, de cum sa amenajati locuinta sau casa de vacanta. Mai mult, vreti sa actionati imediat, dar nu de unul singur, ci impreuna cu ceilalti membri ai familiei. In plan sentimental, astrele va avertizeaza ca trebuie sa fiti pregatit pentru un compromis cu persoana iubita. Daca nu invatati sa cedati, totul se poate duce de rapa.

Taur

Acasa sau la locul de munca sunt groaznic de dezordonat. Astrele sustin ca in viata dumneavoastra se vor produce schimbari, iar haosul din jur nu este decat imaginea acestui proces. Sunteti mult prea preocupat de noile idei si planuri pentru a pierde timpul cu curatenia. Totusi, mai devreme sau mai tarziu, tot va trebui sa va apucati de treaba. 

Gemeni

Vi se deschide o oportunitate deosebit de atragatoare legata de finante - daca veti refuza veti regreta amarnic. Poate pentru noul proiect va trebui sa renuntati la vechiul plan de ctiuni sau chiar sa mergeti pe dibuite. Dar daca sunteti convins de ceea ce faceti, ca pasii pe care-i faceti acum sunt mai eficienti decat cei de pana acum, merita sa riscati. Daca nu, mai bine abandonati.

Rac

Aveti toate sansele sa faceti ceva util nu numai pentru dumneavoastra, dar si pentru altii - dar numai in cazul in care veti reusi sa dezavluiti si celorlalti ideile novatoare. Astrele sustin ca potentialul dumneavoastra intelectual atinge astazi cote inimaginabile, dar punctul slav ramane comunicarea cu cei din jur. Numai chemand in ajutor rabdarea si diplomatia veti reusi sa mergeti mai departe fara certuri si conflicte.

Leu

Circumstantele nu va permit sa va faceti ceea ce considerati necesar. Dimpotriva, lucrurile vor evolua de asa natura incat vor impune actiuni concrete si ferme. Prin urmare, va trebui sa va supuneti si sa acceptati regulile jocului, iar la final veti avea chiar un sentiment de satisfactie. Veti descoperi ca mintea dumneavoastra lucreaza surprinzator de bine, oferindu-va solutii elegante la care pana acum nu v-ati gandit.

Fecioara

IN dragoste nu trebuie sa va grabiti. Pur si simplu nu aveti suficienta energie pentru ca, dintr-o singura miscare, sa realizati ceea ce v-ati propus. De aceea, in loc sa va agitati, trebuie sa va opriti si sa ganditi ordinea urmatoarelor dumneavoastra miscari, demersuri, manevre. Poate va trebui sa va dozati eforturile pe cateva etape. Astfel, planul dumneavoastra se va intinde pe cateva zile, chiar saptamanti, dar nu va fi in zadar.

Balanta

In plan sentimental, in dragoste trebuie sa aveti incredere deplina in soarta si sa nu va opuneti. Nu trebuie sa refuzati din mers propunerile care vi se vor oferi sau sa respingeti sfaturile care vi se vor da. Trebuie sa mergeti in intampinarea vietii si a oamenilor si sa nu scapati sansa de a ajunge la intalnire - fie ea si cu prietenii. Acolo ati putea gasi persoana pe care o cautati si care va poate oferi o minunata poveste de dragoste.

Scorpion

Astrele va promit o stare de spirit destul de instabila si destul de trista. O apasare care se va reflecta neplacut asupra relatiilor cu persoana iubita. V-ati dori sa va rasfatati putin si sa faceti pe victima, in speranta ca veti gasi intelegere dorita la altii. Dar partenerul dumneavoastra nu pare astazi pregatit sa va inteleaga. Nici el nu este in apele lui, de aceea supararile vor creste in intensitate.

Sagetator

Aveti posibilitatea sa cunoasteti o persoana deosebita, dar cum va decurge intalnirea si cum vor evolua lucrurile ulterior va depinde doar de starea dumneavoastra de spirit, destul de schimbatoare si capricioasa. Trebuie sa va hotarati ce anume doriti. Intalniri romantice? O simpla joaca? Sau ceva serios? Sau poate vreti sa ramaneti singur si sa visati cu ochii deschisi? Hotarati-va!

Capricorn

Din pacate, comunicarea cu partenerul dumneavoastra nu se leaga astazi. Dati dovada de o incapatanare exagerata si insistati fara un motiv anume pe chestiuni lipsite de sens, practic. Nu este intamplator ca intre dumneavoastra si persoana iubita pot aparea astazi scantei care anunta o viitoare furtuna. Pentru a evita acest lucrur, incercati sa petreceti aceasta zi departe unul de celalalt.

Varsator

Trebuie sa faceti ordine in sentimentele dumneaovastra contradictorii. Oricum, astrele va sfatuiesc sa iesiti la intalnire cu persoana iubita sau, daca sunteti singur, sa mergeti undeva unde puteti cunoaste pe cineva. Dar trebuie sa evitati locurile obisnuite, pe care le frecventati destul de des. Ceva deosebit se va intampla astazi in afara zidurilor unei cafenele obisnuite. Deci, intrebati colegii sau cautati pe Internet un loc mai special.

Pesti

Veti avea posibilitatea sa stati de vorba cu partenerul dumneastra la modul cel mai deschis si sincer. Trebuie sa spuneti ceea ce aveti pe suflet, sa faceti schimb de impresii, sa descrieti sentimentele care va incearca. Atrele promit ca o astfel de discutie va ajuta la rezolvarea unor probleme de care nu stiti cum sa scapati. Vorbind unul cu celalalt veti intelege insa cum trebuie sa actionati impreuna.