Berbec

Comunicati greu astazi. Ar fi util sa va izolati si sa incepeti sa faceti ordine si curatenie prin tot felul de vechituri. Aruncati chestiile de care nu mai aveti nevoie, gasiti alti proprietari pentru obiectele care nu merita sa ajunga la gunoi. Dar pot fi de actualitate si lucrari de reconstructie, reparatii, ceea ce inseamna ca puteti "cocheta" cu niste vopsele colorate. Nu uitati sa returnati datorii, sa indepliniti promisiunile facute. Acordati ajutor. In relatiile personale esential este sa intelegeti ce vreti.

Taur

Tensiunea sporeste. Situatia se inrautateste, trairile devin si mai intense. Trebuie sa gasiti o modalitate de a va destinde si de a calma lucrurilor. Dezbaterile in contradictorii, aflarea adevararului pot conduce la despartiri, la ruperea relatiilor, la renuntarea la o colaborare. Trebuie sa fiti selectiv cand vine vorba de contacte. Limitati totul la strictul necesar. Situatiile incerte s-ar putea clarifica. Este una dintre acele zile in care evolutia evenimentelor poate antrena schimbari necesare.

Gemeni

Dati dovada de initiativa in contacte. Aveti succes in afaceri, la locul de munca, la scoala, dar numai daca sunteti bine informat si documentat. Asigurati-va suficient confort pentru munca si nu va lasati antrenat intr-o barfa sau conflict. Evitati noi experimente. In situatii complicate, care va ameninta stabilitatea, puteti da dovada de inventivitate si de incapatanare. O zi dificila pentru relatiile personale. Evitati discutiile evazive, dar ajutati-va partenerul de viata.

Rac

Actionati in regim de economisire a energiei. Veti avea sentimentul ca nu veti reusi sa faceti ce v-ati planificat. Poate este momentul sa impingeti in plan secund ambitiile profesionale, daca interesele familiei sau ale apropiatilor cer mai multa atentie. Desi va doriti impresii puternice si aprinse, aceasta zi ar fi bine sa o petreceti intr-o companie restransa, poate chiar singur, pentru a nu nimeri in centrul unui conflict.

Leu

De dragul propriei comoditati, sunteti capabil sa va retrageti din numeroase situatii tensionate si sa amanati pentru mai tarziu rezolvarea unor probleme. In acelasi timp, sunteti capabili sa demonstrati o sensibilitate dureroasa fata de obraznicie, tupeism, critici, jigniri, daca nimeriti in epicentrul evenimentelor. Zilele care urmeaza vor aduce o detensionare a lucurilor, dar trebuie sa ramaneti conectat la evenimente si sa urmariti atent evolutia lor, pentru a nu antrena o reactie dura din partea oamenilor cu care conlucrati. Incercati sa nu faceti promisiuni, sa nu va ajumati noi responsabilitati.

Fecioara

In viata dumneavoastra este o perioada a extremelor. Fiti prudenti acolo unde lucrurile nu se incadreaza in tiparul normal, unde interele altora sunt incalcate. Nu provocati certuri, intrigi, nu agitati spirite, emotii si nu-i impingeti pe altii la sinceritati. Daca in unele privinte tensiunea a atins cote maxime, folositi orice pretext pentru a refuza o intalnire si pentru a ramane singuri. Odihniti-va de cei fata de care nu puteti avea o parere clara. Nu sunt recomandate astazi calatorii pe trasee dificile.

Balanta

Individualismul dumneavoastra si incapatanarea de a urma numai regulile proprii pot antrena situatii pe care nu le puteti controla. Ganditi mai putin, pentru lasa lucrurile sa mearga de la sine, fara interventii. Esentiale sunt concluziile la care veti ajunge pe baza noilor informtii sau ce veti face daca va trebui sa alegeti. In relatiile sentimentale, renuntati sa mai calculati fiecare pas.

Scorpion


Energiile dezechilibrate ale acestei zile ar putea face astfel incat unul dintre proiectele, subiectele, temele de care va ocupati sa inceapa sa va domine. Or, daca intreaga energie este epuizata pe un singur canal, vor ramane descoperite alte aspecte importante ale vitii, unde imediat pot aparea probleme. Evenimentele zile evolueaza cu rapiditate si la un inalt nivel emotional. Sunteti in stare sa mutati muntii din loc, dar este posibil ca actiunile dumneavoastra sa nu conduca nicaieri.

Sagetator

Trebuie sa priviti lucrurile dintr-un alt unchi, dintr-un alt punct de vedere. Analizati ideile cu partenerii, dar nu adoptati decizii pripite. Pentru moment, actiunile importante nu vor aduce rezulatele dorite. Pot iesi la iveala erori, chiar daca le rezolvati rapid. Nu va asumati alte responsabilitati. Sunt posibile accidentari, pierderi financiare, pentru ca sunteti mereu pe goana si neatent. Aveti grija de sanatate.

Capricorn

Nu trebuie sa va grabiti. Emotiile va impiedica sa ganditi rational si va abat atentia de la chestiuni mult mai importante. Vesti care va pot deschide noi perspective. Nu reactionati imediat la stari de nemultumire, daca cineva va insala asteptarile. Se distrug iluzii, iar totul pare, brusc, neinteresant. Poate nu ar fi rau sa va ganditi la cateva zile libere, la odihna.

Varsator

O zi conflictuala, nefericita si nepotrivita pentru noi inceputuri, pentru negocieri, discutii, tratative. Situatiile care apar pot conduce la o rupere a intelegerilor, mai ales in chestiuni care tin de proprietati comune si de active nepartajate. Daca nu vreti sa cedati, vedeti-va de treaba si amanati discutiile pentru alta data. Daca cineva va contrazice, certurile devin inevitabile.

Pesti

Nu puteti foarte mult suflet in ceea ce se intampla, daca nu se merita. Nu imbracati in haine dramatice problemele dumneavoastra atunci cand le povestiti altora. O zi buna pentru creatie, pentru lucrari casnice. Aveti grija de securitatea dumneavooastra, dati dovada de intelepciune si rabdare acolo unde trebuie sa protejati ceea ce ati realizat. Dar daca credeti ca ati ajuns pe val, nu va opriti la jumatate de drum. Astazi puteti urni din loc o probleme care va da de multa vreme batai de cap.