Berbec

Un moment potrivit pentru organizarea procesului de munca, pentru ca "toate rotitele" se invart in directia corecta. Obtineti cu usurinta informatiile necesare si gasiti oamenii de care aveti nevoie pentru realizarea planurilor dumneavoastra. Daca a venit timpul unor schimbari, nu veti reusi sa ramaneti "in umbra". Sub controlul dumneavoastra multe lucruri vor dobandi un nou potential si bune perspective. Intalnirile cu prietenii vor fi un succes. Ascultati parerile celorlalti, chiar daca nu coincide cu a dumneavoastra. Va puteti revizui planurile si plecati urechea la sfaturile utile.

Taur

Fiti pregatiti sa faceti fata unor treburi aparute spontan. Sefii v-ar putea testa capacitatea de reactie, incredintandu-va noi sarcini. Activitatea curenta va fi insotita de un noroc neasteptat, dar trebuie sa controlati atat izbucnirile dumneavoastra, cat si ale celorlalti. O zi favorabila problemelor personale si intalnirilor romantice, corespondentei. Sunt posibile actiuni spontane, intrevederi cu prietenii, interese noi. Daca va simitit obositi, incercati ceva care va linisteste.

Gemeni

Va asteapta evenimente neasteptate si emotionante. Din multitudinea de idei care vor aparea, trebuie sa alegeti ceva, important, avantajos si interesant. Definitivati-va graficul de lucru, nu va limitati la o singura tema, urmariti ritmul evenimentelor, care s-ar putea modifica brusc. Mergeti acolo unde gasiti informatiile dorite, stati de vorba cu persoanele care va imping, de regula, in directia corecta. Vesti importante de departe. In relatiile personale trebuie sa dati dovada de un plus de initiativa.

Rac

Situatia financiara se va imbunatati considerabil, daca veti miza pe propriile forte, dar si pe oamenii necesari sau alte mijloace. Daca pe parcursul activitatii dumneavoastra ati intrat in impas, acum veti descoperi noi perspective. Pe plan sentimental, nu este momentul pentru relatii serioase, de lunga durata. Sunteti in cautarea unui partener care sa merite pe deplin atentia dumneavoastra.

Leu

Folositi fiecare sansa care va permite sa aduceti ceva nou pe plan profesional si in viata personala. Cunoasteti oameni noi, negociati si comunicati cu partenerii. Actualitazati tot ce poate fi actualizaat. Puteti pleca in calatorii si excursii. Seara nu pierdeti ocazia de a petrece cateva ore in compania oamenilor care va plac.

Fecioara

Nelinistea va da tarcoale estimand schimbarile in curs si oportunitatile care se deschid. Nu va pierdeti timpul cu fleacuri, daca simtiti ca aveti ocazia sa va realizati marile planuri. Ganditi rational, evaluati situatia in mod pragmatic si gasiti solutii originale in afaceri si relatiile personale. Un moment bun pentru ceva care va incanta sufletul. Aveti grija sa nu va scape ceva care va semnaleaza viitoare schimbari.

Balanta

Important pentru dumneavoastra este sa va aflati in mijlocul evenimentelor, sa participati activ la rezolvarea unor probleme majore, sa aveti acces la informatii. Puteti lucra la dezvoltarea propriei afaceri, la atragerea de fonduri si resurse suplimentare. Trebuie sa ascultati sfaturile unor persoane mai intelepte, mai mature, cu mai multa experienta. Seara ar fi bine sa o petreceti in compania unor persoane de la care aveti ce invata.

Scorpion

Astazi este una dintre zilele importante ale lunii. Faceti un pas decizis, nu amanati intalniri, discutii sau luarea unor decizii. Dezvoltati la maxim teme care, pe viitor, ar ptuea deveni surse de suplimentare a bugetului. Purtati negocieri, corespondati, completati acorduri, acceptati si formulati comenzi. Succesul va depinde, in mare masura, de capacitatea de a stabili relatii de parteneriat reciproc avantajoase. Seara acordati atentie persoanei dumneavoastra.

Sagetator

O zi cu tendinte contradictorii. Puteti stabili intaniri, organiza actiuni. Incercati sa fiti flexibili si sa fermecati daca doriti sa atrageti atentia asupra intereselor dumneavoastra. Pentru linistea dumneavoastra, pentru a va simti mai stapan pe situatie, trebuie sa acordati un plus de atentie aspectului exterior, vestimentatiei. Sunt posibile achizitii placute.

Capricorn

O perioada buna pentru schimbarile care vor intra brusc in viata dumneavoastra. Daca nu va ajung bani, este un moment potrivit pentru a va gandi cum sa mai castigati ceva in plus. Nu pierdeti ocazia de a va intalni cu cineva, de a analiza o colaborare sau interese comune. Este posibila o poveste de dragoste cu cineva de la serviciu.

Varsator

Este ziua dumneavoastra. Ascultati glasul intuitiei. Veti avea noroc in gasiea informatiilor necesare, in descifrarea unor secrete. Banuielile dumneavoastra se adeveresc, iar oamenii se vor comporta asa cum ati anticipat. Este bine sa incepeti un tratament profilactic. Vor veni oameni care au nevoie de sustinere si de imbarbatare. Acordati o mana de ajutor numai dupa ce v-ati rezolva propriile treburi.

Pesti

Doriti sa faceti putina ordine in viata personala, imprimandu-i un plus de stabilitate. Poate va trebui sa alegeti, iar urmatoarele zile va vor aduce informatiile necesare. Deocamdata, incercati sa acordati suficient timp activitatilor care va fac placere. Actionati fara graba.