Berbec

Norocul este de partea celor care joaca dupa reguli. Nu trebuie sa va calcati in picioare constiinta, sa cautati prin metode nu tocmai cinstite, profitul. Trebuie sa aveti in vedere interelese tuturor partilor, sa procedati corect. Treburile casnice mai pot astepta. O zi buna pentru activitati sociale, pentru intalniri, deplasari si calatorii, pentru discutii si negocieri. Puteti rezolva probleme legate de cariera, va puteti cauta alt loc de munca sau angaja. O zi potrivita inclusiv pentru operatiuni financiare. Puteti face depuneri, retrageri sau puteti face achizitii. Este de preferat sa va platiti datoriile, facturile si sa faceti ordine, verificand fiecare hartie, fiecare notita.

Taur

Una dintre cele mai buna zile ale lunii pentru rezolvarea problemelor financiare. Dar trebuie sa respectati cursul ales dinainte, fara sa va abati de la el, procedand strict in litera si spiritul intelegerilor convenite anterior. Intrati intr-o perioada a marilor schimbari, iar informatiile care ajung la dumneavoastra, vestile, ar putea juca un rol aparte in derularea evenimentelor. Tineti legatura cu oameni bine informati, corespondenti, analizati alte surse de informatii. Un moment bun pentru stabilirea de noi obiective. Sunt posibile evenimente de natura sentimentala.

Gemeni

O zi care ii va bucura pe cei capabili sase concentreze pe chestiuni concrete. Este posibil sa gasiti o noua nisa, neexplorata, in activitatea dumneavoastra. Lasati timp pentru intalniri si corespondenta, in special cu persoanele care va ofera colaborarea, alaturi de care va simtiti bine. Ideile si ofertele care vor aparea pe parcursul zilei isi vor gasi dezvoltare pe viitor. Fiti deschisi la tot ce e nou. Nu scapati din vedre asteptarile, rugamintile si interesele familiei.

Rac

Situatiile zilei vor decurge in mod favorabil. Dar pentru ca norocul sa va surada din plin pe toate planurile, trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si documentati, sa creati in jur o atmosfera potrivita si sa mizati pe buna impresie si pe simatia celor din jur. Nu fiti plictisitori, actionand linear, dati dovada de imaginatie, dar nu exagerati. Si fiti fermecatori! Desi va doriti din tot sufletul sa obtineti ceva imediat, mai bine nu va grabiti. Adunati-va energia si faceti sapaturi, cautati date si informatii. Puteti primi vesti de departe. Nu uitati de sanatate.

Leu

O zi buna pentru rezolvarea problemelor financiare, pentru investitii, achizitii de valoare. Va puteti ocupa inclusiv de chestiuni de imagine. Uitati-va in dulap si vedeti ce trebuie sa schimbati in garderoba. Din punctul de vedere al colaborarii cu altii, aveti din partea lor toata linistea din lume si veti putea decide de ce sa va ocupati in functie de interesele zilei. Oricum, veti indeplini tot ce v-ati propus. In plus, ii veti sustine pe altii si nu veti intarzia nici la alte manifestatii. In zilele dumneavoastra in viata dumneavoastra ar ptuea aparea ceva nou. Fiti receptivi si nu scapati din vedere ceea ce este util pentru viitorul dumneavoastra.

Fecioara

Nu va izolati, nu fugiti de lume! Gasiti interese comune cu ceilalti, analizati probleme, construiti planuri, discutati, colaborati. Astazi puteti primi o informatie care va va misca profund, punandu-va in fata unor noi probleme. Atentie mare la vestile care vin de departe. Puteti rezolva chestiuni care tin de educatie si studii, de perfectionare profesionala, va puteti inscrie la cursuri sau master, dar, in egala masura, puteti calatori. Intalnirile planificate pentru saptamana in curs este bine sa le programati astazi.

Balanta

Nu fiti lenes, scuturati-va! Aveti suficienta energie pentru a nu lancezi, mai ales ca astrele va promit idei interesante. In plus, astazi va puteti indeplini dorintele - sa faceti cunostinta cu persoana potrivita, sa puneti in practica o serie de idei originale. Seara ar fi bine sa o dedicati placerilor dumneavoastra.

Scorpion

Daca, brusc, apar probleme, veti reusi sa gasiti calea de iesire sau solutia de compromis. Atentie la informatiile primite astazi. Pentru ca, indirect, ati putea obtine raspuns la o intrebare care nu va da pace. In plan profesional si personal ete momentul cand trebuie sa folositi imaginatia, inventivitatea. Ganditi bine orice decizie, consultati-va cu partenerii, colegii sau rudele, nu ignorati pe nimeni si nimic. O solutie echilibrata si inteligenta este cheia reusitei.

Sagetator

Un moment bun pentru realizarea unor intelegeri, pentru impacari, schimb de simpatii si servicii. O zi excelenta pentru un inceput de vacanta binemeritata, pentru o calatorie. Puteti lua o zi libera de la birou pentru a petrece aceasta zi intr-un loc frumos, pentru a va bucura sufletul cu emotii pozitive. Verificati cutia postala si tineti legatura cu persoanele care va intereseaza in mod direct. Nu va temeti sa experimentati. Vorbiti cu ceilalti despre ideile dumneavoastra, despre sanatate, despre fleacuri.

Capricorn

Multe emotii pentru ziua de astazi. Dar chiar daca ceva vi se pare promitator, nu grabiti lucrurile. Nu va fi insa o zi prea linistita. Trebuie sa va asteptati la surprize din partea partenerilor de viata sau de afaceri. Pe de alta parte, cu totul neasteptat veti putea gasi comunicare cu persoane inabordabile pana acum.

Varsator

Astrele va recomanda sa fiti in centrul evenimentelor pentru a nu pierde oportunitatile care se ivesc. Fiti la curent cu toate schimbarile care se produc in interiorul colectivului. Problemele financiare trebuie sa le discutati cu partenerii de afaceri, distribuiti beneficiul. Investitiile vor avea succes. Puteti incheia o afacere, semna un contract, un acord. Rezolvati totul fara presiuni si fara pretentii suplimentare. Sunt posibile intarzieri in completarea documentelor. Daca ati muncit prea mult, iar oboseala isi face simtita prezenta, ganditi-va la putina odihna.

Pesti

Trebuie sa gasiti valul potriviti si sa cereti de la viata tot ce este ea dispusa sa va ofere in acest moment. Aveti grija de aspectul exterior, faceti cumparaturi, intalniti-va cu oamenii care va amuza, care va fac sa va simititi bine. O zi potrivit pentru tot felul de activitati, inclusiv pentru sedinte, consultari, intocmire de rapoarte. Nu uitati sa va sunati parintii, fratii sau surorile, iar daca sunteti casatoriti, o invitatie la cina sau la cinema ar fi recomandate.