Berbec

Sunteti nesigur, iar increderea de sine intr-o anume chestiune se clatina astazi. Dintr-un motiv sau altul, convingerea dumneavoastra ca lucrurile merg bine se spulbera si incepeti sa incepeti sa priviti totul din alt unghi. Este posibila o schimbare de opinie intr-o anumita privinta si adoptarea unei pozitii total opuse. Cu alte cuvinte, trebuie sa fiti pregatiti pentru schimbari, chiar daca aceste schimbari sunt "doar in capul dumneavoastra".

Taur

Sunteti tentat sa cercetati totul pana la cel mai mic detaliu in orice chestiune. Ambiguitatea, lucruri spune pe jumatate va vor scoate din sarite, va vor enerva, determinandu-va sa insistati pana cand nu va mai ramane nici o pata alba. Acest lucru va ajuta sa evitati greselile si abordarile eronate. E adevarat, cei din jur vor interpreta atitudinea dumneavoastra drept o bataie de joc la adresa lor. Pentru ca sunteti in stare sa-i chinuiti cu o droaie de intrebari, aparent absurde!

Gemeni

Trebuie sa luati o hotarare in legatura cu ceva de care ar fi trebuit sa va debarasati de mult timp in viata dumneavoastra, pentru a elibera locul pentru ceva nou. Poate aveti prea multe idei si este cazul sa le triati. Sau poate s-au adunat prea multe planuri irealizabile, prea multe activitati greu de dus la bun sfarsit. Trebuie sa pastrati numai ceea ce rezista! Poate va trebui sa renuntati la un vis, la o dorinta, dar numai pentru a deschide noi perspective.

Rac

Nu sunteti dispusi sa faceti compromisuri. "Da" inseamna "da", iar "nu" inseamna numai "nu". Restul nu mai conteaza astazi. O asemenea tentativa de a imparti lumea in alb si negru se va lovi de opozitia celor din jur. Sunteti mult prea sensibil astazi, puneti prea mult suflet in tot ceea ce faceti sau se intampla in jurul dumneavoastra, iar orice incercare de a lamuri lucruri va starni controverse. De aceea, renuntati sa demonstrati ceva cuiva, pentru ca nu veti reusi astazi.

Leu

Astrele va sfatuiesc sa nu va grabiti in luarea unor decizii serioase. Inainte de toate, trebuie sa strangeti informatii, dovezi. Pentru ca e posibil ca, intr-o anumita chestiune, sa nu detineti toate datele necesare pentru a va forma o imagine clara, coerenta. Pentru a nu gresi, incercati sa strangeti toate piesele, aranjandu-le in ordinea logiga: discutati cu oameni care va pot ajuta, gasiti raspunsuri la intrebari, studiati fapte. Numai dupa aceea puteti trece la atac.

Fecioara

Dupa toate probabilitatile, veti fi pusi astazi in situatia de a va revizui parerea despre o anumita persoana, un eveniment sau o problema. E posibil sa faceti asta fara sa vreti: pur si simplu, lucrurile vor evolua astfel incat va vor pune in fata unor alte fapte pe care nu le veti puteti ignora. Dar nici nu vi le puteti explica. Altfel spus, fiti pregatiti sa primiti niste informatii sau vesti la care nu va asteptati.

Balanta

In dialogul cu ceilalti, in discutii cu patenerii, cu prietenii sau rudele veti sustine cu tarie punctul dumneavoastra de vedere, refuzand sa cedati in fata argumentelor celorlalti. Pe fondul unei sensibilitati deosebite, dar si in conditiile in care va suparati din orice, este posibil ca atitudinea dumneavoastra sa conduca la izbucnirea unor conflicte. Prin urmare, pentru a evita o "zi de cosmar", tineti parerile pentru dumneavoastra, chiar daca le considerati perfecte. Iar daca nu va puteti abtine, va trebui sa cereti iertare.

Scorpion

Pentru dumneavoastra, astazi totul ar trebui sa fie la superlativ: si starea sufleteasca, si gandurile, dar si locul de munca! Nu va scapa nimic, observati chiar si cel mai marunt fir de praf. De aceea, veti incerca din toate puterile sa faceti ordine oriunde va duceti si in orice intreprindeti. Si cu siguranta nu veti scapa ocazia de a spune cuiva lucruri destul de neplacute.

Sagetator

Patrundeti in esenta lucrurilor, desfacand firul nu in patru, ci in mii de bucati. Acest lucru v-ar putea conduce spre concluzii absolut surprinzatoare si neasteptate. Chiar si cele mai banale chestiuni vor aparea astazi intr-o cu totul alta lumina in ochii dumneavoastra.In ceea ce ii priveste pe ceilalti, ei nu vor putea pastra nici un secret fata de dumneavoastra. 

Capricorn

Puteti fi atras intr-o disputa legata, intr-un fel sau altul, de bani. Poate fi orice - de la o discutie cu sefii despre salariu pana la o cearta banala referitoare la prea multe cheltuieli. Astrele va recomanda sa nu va iesiti din fire si sa evitati detaliile inutile. Pastrati-va calmul si concentrati-va pe fapte.

Varsator

Tonul dumneavoastra pare foarte autoritar astazi. Simtiti nevoia sa faceti pe seful, sa-i puneti pe ceilalti la punct si sa va enervati incercand sa demonstrati ca adevarul va apartine. Sunteti foarte sigur de ceea ce faceti, de aceea dorinta altora de a va ajuta va fi privita gresit, ca o tentativa de a vi se pune bete in roate. Trebuie sa ramaneti calm si sa va uitati mai putin in jur. Sau puteti ajunge la niste intelegeri.

Pesti

O zi foarte buna pentru a clarifica relatia cu cineva, daca, fireste, se impune o astfel de analiza. Astazi puteti spune tot ceea ce nu ati indraznit pana acumm. Pentru ca astazi aveti capacitatea de a aborda lucrurile cu mult calm si sinceritate, vorbind pe intelesul interlocutorului. Numai asa veti avea sansa sa lamuriti chiar si cele mai pretentioase chestiuni, fara suparare, fara lacrimi si suferinte.