Berbec

O zi deloc simpla, care reclama atentie, concentrare. Nu va apucati de prea multe treburi deodata, daca sunt solicitante. Vorbiti putin, ascultati mai mult. Esential este sa nu promiteti ceea ce nu puteti indeplini. Fiti receptivi la idei noi. Vestile va pot schimba radical punctul de vedere sau atitudinea fata de ceva. Daca intuitiv simtiti ca "e ceva", nu respingeti ofertele care vi se fac, dar nu va grabiti sa incheiati tranzactii sau sa semnati acte daca aveti dubii.

Taur

O zi incarcata de evenimente si diferite experiente. Viata va lanseaza noi provocari, obligandu-va sa va decideti in privinta unei alegeri. Evitati situatiile de care nu sunteti foarte convins. Mai bine asteptati o perioada, pentru a nu regreta ulterior pierderile suferite. Concentrati-va atentia pe treburi sau pe obligatiunile pe care le aveti fata de rude si apropiati. Preocuparea dumneavoastra ar putea fi justificata, dar poate ar trebui sa va tinet in frau dorintele si sentimentele. In paralel sunt posibile evenimente importante in cariera.

Gemeni

Nu treceti indiferent pe langa semnalele de nemultumire transmise de cei dragi sau persoanele apropiate. Pretentiile acumulate pot antrena o criza, o racire, o rupere a relatiilor. Tineti cont de rugaminti, de dorinte si de nelinistile partenerilor, luati hotarari, consultati-va si, pe ansamblu, nu va grabiti sa schimbati ceva sau sa va apucati de altceva. Daca in viata sau in relatii lucrurile se complica, analizati cu calm situatia, inlaturand problemele si construind punti de comunicare. Lucrurile neplacute care apar ar putea fi provocate de nesiguranta partenerului si de nevoia acestuia de a se asigura.

Rac

Sunteti pretentiosi cu partenerii, pe care ii tratati cu multa seriozitate. Ati dori ca ultimul cuvant sa va apartina. Cu cat aveti mai mutle parghii de influenta, cu atat sunteti mai tentati sa le folositi. Dar exista si riscul de a strica niste relatii, niste proiecte de viitor. Mai bine incercati sa convingeti si sa actionati in functie de circumstante. Partenerul de viata sau prietenul s-ar putea confrunta cu treburi urgente, care va vor incurca insa planurile. Nu va grabiti sa reactionati. Poate gasiti ceva de facut, ceva de care ati uitat.

Leu

Trebuie sa tineti sub control treburile curente, incercand sa evitati orice deviere de la plan, orice esec. Activitatea haotica si disputele pot conduce la greseli si complicatii. Nu incercati sa rezolvati prea multe dintr-odata, concentrati-va pe treburile curente. Sunt posibile piedici, intarzieri, dar nu neaparat din cauza dumneavoastra. Evitati contactele care nu va ajuta in momentul de fata sa va rezolvati problemele, fie ca sunt personale sau de serviciu.

Fecioara

O zi in care veti primi, pe neasteptate, raspunsuri la intrebari care va nelinistec de ceva timp sau alt gen de informatii necesare in activitatea profesionala. Poate veti ajunge sa realizati ce trebuie facut pentru ca lucrurile sa se urneasca dintr-un punct mort. Poate suna usor abstract, dar marile solutii se pot ivi pe fondul celor mai banale ocupatii, cu conditia unui dialog sustin cu colaboratorii, cu partenerii. In relatiile personale va nemultumeste comportamentul partenerului, pentru vine in contradictie cu interesele dumneavoastra.

Balanta

Nu complicati situatiile, unde simtiti o contradictie. Nu va grabiti, respectati regulile tehnicii de securitate. Ar putea reaparea o problema nerezolvata, ceea ce va va strica buna dispozitie. Nu provocati conflicte, nu abordati subiecte care, in timp, au provocat divergente. Nu reusiti un dialog constructiv, la fel cum nu veti gasi solutii care sa satisfaca toate partile. Si nu este cazul sa refuzati ajutor. 

Scorpion

Intr-o anumita chestiune veti resimti o puternica nemultumire. Iar deocamdta, in pofida tuturor eforturilor, nu va fi usor sa gasiti o iesire din situatia creata. Nu va grabiti. Atentie: este posibil sa fiti provocat sau sa simtiti o tentatie puternica, dar care vine in dezacord cu interesele altor oameni. Nu participati la discutii in contradictoriu, la certuri, nu organizati intrigi, nu cumulati emotii inutile.Daca intr-o relatie s-a acumulat excesiv de multa tensiune, folositi orice mijloc pentru a renunta la intalnire si pentru a ramane singuri.

Sagetator

Atmosfera generala va fi incordata, ici si colo vor izbucni conflicte, iar cei din jur nu se vor sfii sa reactioneze. Pe plan emotional nemultumirea este la ordinea zilei. Intampinati dificultati in a-i intelege atat pe ceilalti, cat si pe dumneavoastra. Evenimentele se deruleaza intr-o stare de conruntare, conflict de interese. Responsabilitati, obligatiuni, datorii - toate apasa asupra dumneavoastra si va enerveaza. Tineti-va firea in prezenta sefilor. Fiti pregatiti pentru veficiari, inspectii.

Capricorn

Puteti privi la activitatea dumneavoastra dintr-o noua perspectiva. Analizati planuri, idei noi, cu partenerii, dar nu intreprindeti decizii pripite. Cele mai importante actiuni planfiicati-le pentru prima parte a zilei, chiar daca exista riscul de a obtine altceva decat ati sperat. Sunt posile diferite neplaceri izvorate dintr-o eroare. Dar le rezolvati rapid. Atentie la starea de sanatate, incercati sa luati o pauza. Faceti mai multe treburi utile prin casa.

Varsator

Incercati sa va mentineti in cadrul treburilor curente, a intereselor proprii, perfectionati-va proiectele, indepartati haosul acolo unde devine greu de controlat mersul lucrurilor. Pot aparea idei neobisnuite si interesante. Surprinzator, dar ati putea avea noroc intr-o situatie care nu promite nimic bun. Nu va relaxati pentru a nu scapa momentul cand trebuie corectat ceva urgent. Intarziati inchieierea unor contracte, a unor negocieri importante. In relatiile personale nu dati dovada de egoism.

Pesti

Puteti cadea cu usurinta intr-o stare de confuzie. Nu este cea mai potrivita zi pentru negocieri. Dar si jocurile din spatele culise pot fi la fel de periculoase. Trebuie controlate cu severitate toate dorintele care apar impulsiv, pentru a continua sa va ocupati de treburile cele mai importante. Sunt posibile mai degraba pierderi decat achizitii. Vi se poate oferi o marfa deteriorata sau vi se pot vara spre semnare hartii care va vor complica viata.