Berbec

Exprimati-va sentimentele si emotiile. Este o perioada perfecta pentru dezvoltarea relatiilor, pentru inlocuirea formelor invechite. Renuntati la stereotipuri, obiceiuri, incercati sa actionati asa cum doriti. Spuneti NU, daca aveti alte intentii. Cantariti-va fortele si resursele, daca v-ati propus sa demarati ceva nou sau sa achizitionati ceva nou. Daca aveti posibilitatea, mergeti la bazin, la sauna.

Taur

Relatiile din interiorul colectivului sau grupului unde va petreceti cea mai mare parte a timpului, vor fi invadate de emotii. Sunt momente pe care trebuie sa le tratati cu toata seriozitatea, cu atentia cuvenita, dar si cu simpatie, pentru a realiza reciprocitate. Nu ignorati sfaturile si ideile altora. Daca faceti totul corect, perspectivele vor prinde contur, vor aparea solutiile de dezvoltare a situatiilor care acum reclama importante cheltuieli materiale.

Gemeni

Ajutorul si sustinerea dumneavoastra va fi apreciata de multi oameni, dar nu incercati sa ii salvati pe toi. Aveti propriile probleme. In afaceri, la locul de munca nu trebuie sa incepeti mai multe treburi in acelasi timp, desi alegerea poate fi destul de dificila. In colectiv, circumstantele conduc spre intrigi. Din mormanul de treburi care reclama implicarea dumneavoastra, opriti-va si incercati sa intelegeti ce este important si ce poate fi amanat.

Rac

Aproape totul se rezolva la nivelul emotiilor. Dar o buna intuitie va poate ajuta la rezolvarea acelor probleme si situatii care cer atentia dumneavoastra. Nu ignorati informatiile. Puteti negocia cu parteneri straini. Fiti rationali, consolidati-va pozitiile, dar lasati timp si pentru intalniti placute, pentru prieteni. In dragoste dragoste, incercati sa nu mai fiti atat de incordati.

Leu

Cheia succesului rezida in prudenta: o zi imbibata, pur si simplu, de incordare si tensiune. Doua componente care, de regula, conduc la conflict. In relatiile cu persoanele apropiate, aveti astazi posibilitatea sa cereti explicatii. Nu sunt excluse neintelegeri cu colegii, generate de situatii controversate. Astazi trebuie sa fiti aproape invizibili daca vreti sa evitati un dezastru. 

Fecioara

Ziua de astazi va fi pentru dumneavostra un adevarat test de rezistenta, dar vestea buna este ca aveti suficiente forte pentru a face fata situatiilor care apar. Este posibil sa fiti nevoiti sa va aparati ineresele, sa participati la o disputa sau chiar sa tineti piept atacurilor venitel de la cei din jur: sefi, cunostinte, colegi. Indiferent de evenimente, astrele va statuiesc sa nu va enervati, sa cautati clam argumentele potrivite.

Balanta

Astrele va promit o zi plina de vesti bune, evenimente placute, ba chiar surprize. In mod cu totul paradoxal, nu veti reusi insa sa evaluati la justa lor valoare toate aceste daruri ale sortii. Dimpotriva, nu este exclus ca vet simti apatie fara vreun motiv anume. Poate de vina este faptul ca, in ultimul timp, in viata dumneavoastra s-au intamplat multe, iar emotiile s-au acutizat. Sau poate ati obosit, pur si simplu.

Scorpion

Astazi veti da dovada de deosebite capacitati organizatorice. Sefii va pot incredinta orice activitati sau un proiect nou. Acasa, veti face in asa fel incat nimeni sa nu se plictiseasca. Spre exemplu, este posibil sa demarati o ampla curatenie, cu implicarea tuturor celor din casa.

Sagetator

Nu incercati sa transpunei planurille in viata, in special a celor de care depind multe. Daca nu veti da curs acestui indemn, trebuie sa fiti pregatit ca unele din treburile pe care le incepeti sa se poticneasca sau sa esueze. In plus, veti obtine, astfel, mai multe griji. Nu ar fi mai bine, in aceste conditii, sa aveti un pic de rabdare? Macar pana maine, cand lucrurile se vor aseza altfel.

Capricorn

Aveti sansa sa reparati, sa remediati. Poate fi vorba despre probleme mai vechi, de care nu v-ati putut atinge sau despre evenimente neasteptate, pe care le puteti indrepta in directia corecta. Chiar daca, uneori, circumstantele vor fi, parca, impotriva dumneavoastra, astrele va promit ca veti reusi sa identificati momentele pozitive. Pesimistul vede pericolul in orice, optimistul vede o oportunitate in fiecare pericol.

Varsator

Pentru astazi, sfatul astrelor este sa va indreptati atentia spre chestiunile de natura financiara. Ganditi logic, sunteti atenti, ceea ce va va ajuta sa va planificati bugetul, sa gasiti greseala din calcule. In plus, capacitatea dumneavoastra analitica va ajuta sa decideti unde sa investiti si cat sa cheltuiti.

Pesti

De trei lucruri trebuie sa va feriti astazi: de intuitie, noroc chior si de tentatia de a spune "ce o fi o fi"! Nu trebuie sa sperati ca totul se va aranja, intr-un fel sau altul. Prin urmare, daca v-ati propus sa rupeti gura targului, cum se spune, reganditi-va planurile sau calculati foarte bine fiecare pas, fiecare miscare.