Berbec

Trebuie sa ascultati ce spun cei din jurul dumneavoastra: din discutiile celorlalti ati putea afla multe chestiuni interesante, o informatie sau o idee de valoare. In plus, astrele va avertizeaza ca nu trebuie sa ignorati sfaturile sau, si mai mult,  sa refuzati ajutorul oferit, pentru ca numai asa veti reusi. Cu alte cuvinte, cheia succesului nu rezida neaparat in eforturile dumneavoastra personale, cat in sustinerea si colaborarea venite din partea persoanelor de langa dumneavoastra.

Taur

Brusc puteti descoperi ca nutriti un interes deosebit pentru ceva si ca sunteti in stare sa-i molipsiti pe ceilalti cu emotiile dumneavoastra. Poate apare un nou hobby sau se contureaza o poveste de dragoste. Sau poate veti ajunge sursa de inspiratie pentru un proiect. Astazi sunteti foarte curios: sunteti capabil sa intoarceti munti, pentru a va satisface interesul aparut. Atentie insa: noul dumneavoastra hobby nu este ceva permanent.

Gemeni

Astazi vi se deschid noi oportunitati in afacerile legate de munca intelectuala, procesare, planificare. Nu este o zi fericita pentru transpunerea in viata a ideilor dumneavoastra, dar este o zi potrivita pentru a genera altele noi. Planurile gandite astazi se vor dovedi extraordinar de bune si cu extrem de multe sanse de succes. Altfel, spus, chiar si cand dormiti, ar trebui sa aveti alaturi o foaie de hartie si un creion.

Rac

Este contraindicat sa stati intr-un singur loc! Viata cere noi evenimente, noi emotii, trairi, impresii si cat mai multa adrenalina in sange! Astrele va indeamna sa va consumati energia fie in sala de sport, fie alergand prin magazine, fie mergand la intalniri cu prieteni, cu persoana iubita. Esential este sa nu pierdeti controlul asupra situatiei.

Leu

Este destul de posibil ca astazi sa apara divergente in relatiile cu cei din jur. Veti gasi cu greu un limbaj comun chiar si in dialogul cu prietenii sau cu rudele aproapiate. De ce? Cauza este destul de simpla: refuzul dumneavoastra categoric de a accepta comprimisuri. Chiar si asa, astazi trebuie sa dati dovada de foarte mutla rabdare si diplomatie. In ultima instanta, daca cearca nu este una principiala, de ce sa nu dati inapoi?

Fecioara

Dupa toate probabilitatile, va trebuie sa faceti o alegere. Va fi dificil, dar trebuie sa decideti cum sa procedati si ce sa faceti. Poate fi vorba atat despre niste proiecte de serviciu, dar si de viata personala. Nu este exclus ca alegerea sa vizeze viitorul dumneavoastra sau viitorul relatiei de dragoste. In orice caz, cand v-ati hotarat ce si cum, uitati de toate celelalte variante. Un lucru trebuie sa mai stiti: inima va fi cea care va va "sopti" ce sa faceti, in timp ce mintea ce nu trebuie sa faceti.

Balanta

O zi pur si simplu chinuitoare, pentru ca una va doriti si altceva trebuie sa faceti, inimia va spune una, logica si faptele va dicteaza altceva. Daca asa se va intampla, astrele va sfatuiesc sa nu va grabiti: indiferend de alegerea pe care o veti face, de decizia pe care o veti lua, nu va fi bine. O hotarare corecta trebuie luata si cu inima, si cu mintea, iar daca nu simitit siguranta, inseamna ca trebuie sa cautati alte variante.

Scorpion

Multe oportunitati oriunde viata clocoteste si unde puteti lega noi cunostinte. Sunteti comunicativi si aveti o usurinta in a sta de vorba cu ceilalti. In aceste conditii, cel mai bun lucru ar fi sa iesiti in lume: participati la un eveniment, la o actiune, opriti-va la o teresa sau, pur si simplu, mergeti la cineva in vizita.

Sagetator

Nu aveti chef de activitati de rutina: in mintea dumneavoastra cam bate vantul astazi. In orice caz, nu ganditi la munca. Pentru a impleti utilul cu placutul, ar fi bine sa va planificati concediul, chiar daca pana la multdorita vacanta mai este foarte mult. O navigare pe site-uri turistice va permite sa evadati, fie si virtual, din cotidian. O astfel de "calatorie" va va incarca bateriile si va va oferi un nou scop.

Capricorn

Cel mai bine astazi va veti simti departe de casa. Este  zi in care nu aveti chef sa va duceti la birou, nu aveti chef sa faceti ce faceti de regula la munca. Dar nici acasa nu vreti sa ramaneti intre aceeasi pereti! In schimb, va doriti teribil sa aduceti in viata dumneavoastra cat mai mutla culoare, cat mai multa diversitate, mergand acolo unde nu ati fost niciodata.

Varsator

Petreceti cat mai mult timp in afara casei: organizati o petrecere intr-un local, invitati prieteni la iarba verde, luati-va persoana iubita de mana si iesiti in parc, in mijlocul naturii, la film, la circ. Depasind starea de inertie veti arata ca stiti sa fiti un insotitor ideal, un interlocutor demn de toate laudele si un prieten de nadejde. Nu trebuie sa uitati ca o zi buna inseamna sa va abateti de la regulile zilnice: ziua nu incepe cand suna telefonul si nu se temina in fata televizorului.

Pesti

Este extrem de posibil ca relatiile dumneavoastra sa fie supuse astazi unui test de rezistenta. Este vorba, inainte de toate, de relatiile de serviciu si de relatiile cu persoanele apropiate. Vor aparea situatii conflictuale, iar daca nu vreti confruntari, trebuie sa fiti diiplomat. Astrele va atrag atentia ca, indiferient de cat de mare si de justificata este dorinta de a-i critica pe cei din jur, nu faceti asta, petru ca, intr-un final, va veti intrista.