Berbec

Sunt binevenite astazi negocierile, tratativele, consfatuirile, cautarea colectiva de solutii. Situatiile care pareau prognozabile pot aparea intr-o lumina cu totul noua. Daca suntesi dispusi sa depasiti toate obstacolele, norocul va fi de partea dumneavoastra. Evitati situatiile care pot reprezenta un risc sau care sunt prea solicitante. La sfarsitul zilei v-ar prinde bine o iesire in afara orasului. In relatiile personale intervine un moment de sinceritate, de reactii spontane, dar daca aveti ceva important de comunicat, nu taraganati lucrurile.

Taur

Totul e bine, daca nu chiar excelent. Exista dorinta de comunicare, de prezentare a realizarilor. Vreti sa fiti laudat, complimentat. Prima jumatate a zilei este potrivita pentru deplasari, discutii, pentru activitati artistice, sustinerea unor examene, participarea la concursuri. Spre sfarsitul zilei de munca trebuie sa va abtineti de la declaratii importante. Succesul in viata profesionala si privata este indoienic. Dezamagiri, pierderi. Defi din punct de vedere al eficientei, toul este in regula, sunt posibile accese de proasta dispozitie, stari depresive. Se contureaza o criza. Cateva zile ar fi bine sa lucrati singur.

Gemeni

O zi excelenta, iar maine va fi si mai bine. De aceea, faceti pregatiri in vederea unor discutii importante, cautati informatiile de care aveti nevoie. Activitatile colective vor avea succes in prima jumatate a zilei. Spre seara sunt posibile neintelegeri dezamagitoare. Pot iesi la iveala detalii neplacute. Veti primi vesti care va vor da planurile peste cap. Sunt posibile surprize care ascund o capcana. Nu va grabiti sa acceptati ofertele. Analizati totul foarte bine.

Rac

Dimineata este o perioada care favorizeaza predarea unor lucrari, sustinerea de examene, cautarea unui loc de munca. Ziua promite o surpriza, o sansa. Importanta este sa nu scapati momentul. In relatiile personale sunt posibile schimbari vitale. Incercati sa luati decizii intelepte si nu permiteti altora sa va arunce in spate responsabilitati pentru care nu sunteti pregatiti. Aspectul romantic al vietii dumneavoastra promite dragoste, cu conditia sa stiti deja partenerul.

Leu

O zi foarte buna, mai ales in prima ei jumatate. Puteti pleca in calatorie sau deplasare numai daca ajungeti la destinatie pana seara. O zi potrivita pentru a demara un proiect noi, pentru studiu, seminarii, cursuri, pentru perfectionare. Un moment potrivit pentru a prelua o noua functie, pentru a intra intr-un colectiv nou. Puteti rezolva problema carierei, a unui schimb de locuinta sau renovare. Pot aparea probleme in a doua parte a zilei.

Fecioara

In prima jumatate a zilei puteti rezolva cu succes o serie de chestiuni financaire, completa formulare pentru luarea unui credit, preluarea unei comenzi. Problema mostenirii pe care o veti ridica astazi are sanse sa se rezolve in favoarea dumneavoastra. Un moment potrivit pentru a va adresa instantelor judiciare, pentru a inainta cereri. Persoana pe care o veti cunoaste astazi va va conduce spre o noua activitate sau pasiune. Norocul scade spre seara.

Balanta

Va aflati intr-o forma fizica de zile mari si atrageti succesul si norocul. Dar pretentiile dumneavoastra cresc. O perioada buna pentru o scurta vacanta intr-o statiune. In acelasi timp, este o zi buna pentru a cunoaste persoane noi, fie pe linie de serviciu, fie in viata privata. Nu fortati soarta. In relatiile cu partenerul de viata exista posibilitatea de a conveni obiective, de a schita planuri, de a lucra sau de a va distra impreuna. Seara va veti simti obositi, fara chef. Nu va luati la cearta!

Scorpion

Sunteti pe punctul de a schimba sau ati schimbat deja locul de munca. Daca nu, e cazul sa va cautati alt job, pentru ca astrele va vor ajuta sa gasiti ceea ce cautati de mult. Puteti participa la concurs, la competitii. Un moment bun pentru un consult medical, pentru diagnosticare, pentru inceperea unui tratament. Nu mergeti insa la stomatolog. Sunt, de asemenea, contraindicate operatiile in zona capului. Nu trebuie sa faceti cheltuieli negandite.

Sagetator

Prima parte a zilei veti avea foarte mult noroc, dar vor aparea probleme in a doua. Folositi aceasta zi pentru treburi care trebuie facute, dar nu aveti chef sa le indepliniti. Fiti insistenti, curajosi. Pentru ca nu aveti rival in procesarea problemelor curente, stabiliti pretul corect. Conditiile sunt favorabile schimbarilor pozitive in relatii. Este important cu cine luati legatura, cu cine comunicati. A doua jumatate a zilei ascunde capcane.

Capricorn

Casa, reparatii, probleme de familie, ajutor acordat prietenilor. Sunt principalele preocupari ale zilei. La munca situatia ar putea conduce spre o revizuire a indatoririlor. Este o perioada deosebit de buna pentru a face ordine, pentru ordonarea locului de munca, pentru redecorarea incaperii, pentru achizitionarea de aparatura tehnica pentru birou si casa. Toate numai in prima parte a zilei. Spre seara se aduna norii. Creste riscul conflictual si pericolul de accidentari.

Varsator

O zi buna pentru tot felul de sedinte, consfatuiri, intruniri. Sunt binevenite calatoriile pe distante scurte, intalnirile cu partenerii, pentru corespondenta. De asemenea, sunt favorizate astazi activitatile romantice. Aveti grija de starea de sanatate. Nu incepeti mai multe treburi deodata. E posibil sa aveti probleme cu electrocasnicele. Aparatele mai vechi nu trebuie lasate nesupravegheate.

Pesti

De dimineata este de preferat sa rezolvati problemele financiare, sa faceti cumparaturi, sa realizati importante operatiuni financiare. Un moment bun pentru proceduri medicale, pentru diagnosticare. In relatiile de munca utili se vor dovedi oamenii noi, iar in cele personale sanse mai mari apartin persoanelor in varsta si prietenilor. Spre seara, controlati-va starea de nervozitate.