Berbec

Ziua de astazi va propune o lista intreaga de treburi care pot fi facute rapid. De actualitate sunt discutiile, negocierile, sedintele, identificarea, alaturi de colegi, a unei solutii tehnice de rezolvare a problemelor. Situatiile care pareau usor prognozabile pot oferi surprize. Sunteti pregatiti pentru decizii radicale, dar pentru moment este mai bine ca pasul pe care il faceti sa fie din initiativa altora. Evitati riscurile si aveti grija de cap din toate punctele de vedere.

Taur

Intuitia dumneavoastra lucreaza la cote maxime. Va fereste in ultima secunda de o situatie periculoasa. Sa nu fiti uimiti daca planurile dumneavoastra vor fi date peste cap. Nu insistati. Folositi orice prilej se iveste pentru rezolvarea problemelor, pentru a cunoaste pe cineva, dar nu complicati nimic. Va aparea sustinere, ajutor. Veti afla tot ce va doriti si, daca va fi nevoie, veti face impresie. Daca veti fi prea incapatanat si insistent, la sfarsitul zilei veti acuza dureri de cap.

Gemeni

Situatiile acestei zile anunta o mare discrepanta intre ambitiile si cerintele unora si obedienta altora. Fara o strategie si o planificare clare este posibila dezbinarea colectiviului, haos si totala indisciplina. Gandindu-va la un castig usor ati putea pierde numeroase oportunitati. Sustinere, vesti si informatii utile, toate vor veni pe cale obisnuita. Incercati sa o luati inaintea evenimentelor. Ceva important trebuie corectat in planurile dumneavoastra. Nu va relaxati. 

Rac

Multe momente tulburatoare. Spre final, o situatie importanta va nelinisteste, ies la iveala detalii ascunse, astfel ca, pana la urma, s-ar putea sa priviti totul cu alti ochi. Ceea ce pana acum a fost interzis, acum va parea posibil. O zi buna pentru experimente, pentru dezamorsarea unor focare de tensiune. Dar pentru asta aveti nevoie de o stare fizica excelenta. Daca va simtiti lipsit de vlaga si aveti probleme de concentrare, amanati pentru alta data problemele mai importante.

Leu

Parca sunteti atrasi de risc si aventura, dar nu va puteti lasa purtati de val decat daca va simtiti foarte stapan pe sine si stiti tot ce se intampla in jurul dumneavoastra. Daca nu, ziua va fi una destul de agitata, scapata parca de sub control. Si fiti cu ochii in patru, pentru ca este posibil ca persoane in care aveati mare incredere sa va traga pe sfoara, sa va tradeze. Poate pentru a clarifica totul, este bine sa va hotarati pentru o discutie deschisa, sincera, cu cartile pe masa.

Fecioara

O zi care va ofera multa, dar care si cere multe. Sunteti foarte precis in detalii, ba chiar puteti da sfaturi in acest sens. In schimb, nu puteti anticipa niste chestiuni, nu puteti intui ce s-ar putea intampla, motiv pentru care veti simti neliniste si teama. Nu veti reusi fara sustinere. Prima jumatate a zilei este potrivita pentru calatorii, pentru discutii, pentru sustinerea unui examen sau participarea la un concurs. La sfarsitul zilei de munca nu trebuie sa va lansati in declaratii pompoase. Succesul in viata personala si afaceri este indoielnic.

Balanta

Aveti nevoie de sustinere, de prudenta, de o reactie rapida si de viziune. Nu riscati fara motiv. Spontaneitatea va lua locul prudentei. Sinceritate, indiferenta fara de rezultat. Va atrag momentele interesante si periculoase. Activitatea dumneavoastra s-ar putea derula in conditii de forta majora.

Scorpion

Cei care s-au avantat intr-o aventura extrema, trebuie sa fie pregatiti pentru o rasturnare neprevazuta a evenimentelor. Cei curajosi si agili pot intrece concurenta, pot ocupa o noua nisa. Astrele ii protejeaza pe deschizatorii de drum. De dimineata riscati sa va certati cu cineva dintre persoanele pe care le cunoasteti, daca va incerca sa va impuna conditii. In a doua parte a zilei va aparea insa un pretext pentru impacare.

Sagetator

Veti fi eficient. Simtiti nevoia sa returnati un serviciu facut, sa va laudati cu rezultatele obtinute. Posibila semnare a unui contract, intelegeri. Aveti nevoie sa vorbiti cu cineva, sa fiti printre oameni, sa va descarcati sufletul, dar si sa fiti apreciati, laudati. Nu este exclusa o reactie exagerata la chestiuni marunte, precum un soneria unui telefon sau ciocanitul la usa. Sunt posibile, de asemenea, decizii care va vor schimba viata.

Capricorn

Trebuie sa schimbati multe in jurul dumneavoastra. Structura activitatii dumneavoastra, spre exemplu, sau introducerea unor modificari in contract, revizuirea relatiilor. Suspiciunile dumneavoastra se adeveresc. Un moment potrivit pentru o discutie dificila. In a doua parte a zilei trebuie sa fiti atenti la securitatea personala. Sunt posibile incidente fatale, o inrautatire a starii de sanatate.

Varsator

O zi potrivita pentru a va apela la institutiile statului, organizatii civice, pentru a cere sfatul cuiva si pentru a participa la sedinte, consfatuiri. Sunt binevenite calatoriile scurte, intalnirile cu partenerii, dar si intalnirile romantice, noi prietenii. Aveti grija de sanatate. Nu incepeti mai multe treburi in acelasi timp. Nu umblati cu aparatura tehnica veche.

Pesti

Trebuie sa va controlati cheltuielile. Este timpul potrivit sa va ganditi la o posibilitate de a mai castiga niste bani in plus. O zi care va aduce surprize din categoria celor care va trezesc interesul si va insufletesc. Dar atentie, este posibil sa fie o capcana. Feriti-va si de cel mai mic norisor pe cerul senin. El va aduce furtuni si grindina in viata dumneavoastra.