Acum mi-e usor ca-ti dau un mesaj sms si-ti iau un martisor sa sarbatorim venirea primaverii, nu am uitat nici pana acum ca cel mai greu mi-a fost in 1990 cand ti-am luat martisorul printre gaza lacrimogene…ca toti minerii.

Sa vezi o lume intr-un fir de nisip si cerul intr-o salbatica floare, sa tii infinitul in causul palmei si eternitarea in fuga unei clipe…

Stiu ca nu ti-am luat martisor si am fost un mare taran si mai stiu ca esti cea mai frumoasa femeie din spatiul sud-est european.

Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!

Chiar daca uneori taranul roman isi bate femeia de-o snopeste, de 1 Martie nu uita de Martisor… ca asa e romaneste.

Atunci cand popoarele migratoare veneau cu ganduri cotropitoare peste acest minunat popor, noi le dadeam martisoare… pentru ca asa-i romanul, primitor.

Sunt veteran in Legiunea Straina si am luptat 4 ani ca mercenar in Afghanistan, cea mai grea batalie pentru mine ramene saptamana dintre 1 si 8 Martie… asa se intampla in fiecare an.

Stiu ca era mai frumos sa-ti iau un martisor decat sa-ti dau un mesaj pe telefon, dar intelege-ma si pe mine, sunt un fel de Eminescu si traiesc numai prin rime.