Un SPA dacic la Herculane, unul dintre ele.! Dar despre planuri, ceva mai încolo. Până una-alta, Raul face la aceasta oră tot soiul de „minunății„: turtițe pentru baie, elixire, parfumuri, creme și chiar pastă de dinți. Toate din plante, presate la rece. De exemplu, parfumul pentru doamne poartă mirosul semințelor de mărar, morcov și fenicul. Și nu e vorba doar de miros. Raul spune că această combinație reglează sistemul hormonal. La binefacerile semințelor enumerate până acum, se adaugă cele aduse de cuișoare, piperul roșu și rozmarin.

Există și instrucțiuni de folosire pentru parfumurile terapeutice pe care Raul le produce în atelierul său. Iată: ”se pune o picatură pe mână, se fac câteva inspirări repetate, se masează tâmplele, fruntea și pieptul. Prima folosire este indicată să se facă dimineața, iar apoi oricând pe parcursul zilei când se simte nevoia. Iar în ceea ce privește uleiul elixir pe post de parfum se folosește atingând usor zonele dorite, având în vedere să se facă și o inspirație profundă la fiecare utilizare. Pe parcursul zilei substanțele active din ulei se degajează datorită caldurii corpului și prin inspirație devin active.„

Turtițele din plante presate sunt și ele o invenție a lui Raul. Au fost create din pasiune pentru plante. Așa, totul se folosește din plante.
Uleiul dar și planta ce rămâne în urma presării ei. Așa au apărut turtițele. De baie în ceai de plante nu ați auzit? Iată că se poate!
Cum?

Cititi pe blog la http://andreeastroe.ro/o-afacere-cu-miros-de-marar-un-timisorean-prezinta-parfumurile-organice-care-ravasesc-simturile/