Se poate folosi orice fel de fructe de sezon, de la mere si mango, la caise sau capsuni. Cum se prepara:

Pentru fructe nu exista o cantitate exacta. Oricum, toate se taie si se aseaza felii in tava tapetata cu hartie cerata, astfel incat sa acopere intreaga suprafata a acesteia.

Intr-un castron se amesteca cu mixerul 340 de grame de zahar, cu un strop de sare, 4 oua, 250 grame iaur si 240 ml ulei pana la omogenizare. Intr-un alt vas se amesteca 340 de grame de faima cu un pachetel de praf de copt si 60 de grame nuca de cocos. Totul se toarna treptat in crema obtinuta, pana la incorporarea completa.

Acest aluat este turnat apoi peste feliile de fructe din tara. Se netezeste cu un cutit. Tava se introduce in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa la foc mic pentru aproximativ 50 de minute.

Dupa care preparatul se lasa sa se racoreasca 17 minute, apoi se rastoarna intr-o alta tava. Se scoate hartia cerata, iar prajitura se presara cu zahar pudra. Se introduce din nou in cuptor, pentru cateva minute, pentru ca zaharul de la suprafata sa se caramelizeze usor, capatand o culoare aurie.

Se serveste cu frisca batuta.