'Lista proiectelor aprobate poate fi consultată pe pagina web a Administraţiei Fondului pentru Mediu, la secţiunea aferentă programului. De asemenea, au fost publicate şi listele cu proiectele respinse în acest program, solicitanţii respinşi având posibilitatea de a depune contestaţie în scris, în termen de 5 zile lucrătoare de la data publicării pe site a rezultatelor', se arată în document.

Recent, AFM a anunţat că un număr de 285 de dosare a fost aprobat în cadrul Programului "Rabla", dintre care 21 pe segmentul "Rabla Plus". Potrivit sursei citate, în cadrul Programul "Rabla Clasic" au fost acceptate 264 de dosare pentru 504 autovehicule, în timp ce pentru "Rabla Plus" s-au aprobat 21 de dosare pentru 82 autovehicule, dintre care 39 autovehicule pur electrice şi 43 autovehicule electrice hibride.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto validaţi în Programele "Rabla" şi "Rabla Plus 2017". De asemenea, acestea pot depune dosare de acceptare în cadrul celor două programe până la data de 29 septembrie 2017.

Începând din 18 mai 2017, persoanele fizice şi cele juridice pot accesa Programele de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional - "Rabla Clasic" şi "Rabla Plus'. Bugetul alocat pentru acest an în cazul programului "Rabla Clasic" se situează la 180 de milioane de lei, iar cel pentru "Rabla Plus" la 45 de milioane de lei, aminteste agerpres.