Sunt avansate si vehiculate in spatiul virtual si nu numai supozitii dintre cele mai ingenioase, chiar incredibile. Se speculeaza, printre altele, ca satelitul natural al Pamantului ar fi "gol in interior si ca ar avea origine artificiala".

O serie de ufologi sunt de parare ca, in adancurile ei, Luna ascunde o uriasa baza a extraterestrilor, care ocupa, practic, intreg spatiul planetei. "In timp ce noi ne vedem de ale noastre, acolo misuna mii, ba chiar milioane de fiinte verzi, respingatoare", cred astrologii virtuali.

"Da, situatia este, ca sa spunem asa, critica. Noi habar nu avem ce ar trebui sa facem cu acest metropola lunara a altor civilizatii. Desi trebuie factu ceva neaparat, pentru ca toti acesti extraterestrii nu dorm si observa cum sunt oamenii si cum poate fi transformata Terra intr-o noua baza. Cum e sa ne imaginam cum ei golesc adancul Pamantului, pentru a-si construi, acolo, alt oras urat mirositor", avertizeaza cercetatorii paranormalului.

Dintre toti acesti ufologi, cel mai activ este cel cunoscut drept Streetcap1, care, analizand fotografiile NASA, ar fi descoperit, conform afirmatiilor sale, nimic altceva decat intrarea intr-o astfel de baza, in jurul careia pot fi vazute diferite constructii artificiale, ba chiar o nava extraterestra.

In imaginile selectate de acest arheolog virtuale se zareste, intr-adevar, o figura geometrica, ale carei contururi foarte clare constituie, in opinia ufologului, dovada ca nu este de origine naturala.