Tehnologia este cu siguranță un lucru minunat! Există multe tipuri diferite de jocuri sloturi disponibile în cazinourile terestre și cazinourile online. Nu vă faceți griji că nu veți ști cum să jucați păcănele online sau jocuri casino.

O explicație a fiecărui joc este întotdeauna afișată pe slot. Online, puteți face click pe o pictogramă pentru afla cum se joacă.

Iată o scurtă descriere a tipurilor de sloturi disponibile pentru pasionați.

Sloturi clasice cu trei role 

Slot-ul original inventat de Charles Fey a fost un slot cu trei role. Sloturile cu trei role oferă tot felul de variații. Există încă multe sloturi cu trei role disponibile în cazinourile terestre, dar sunt acolo mai ales pentru valoarea nostalgică. Tehnologia modernă a înlocuit rapid cele trei role.

 

Sloturi video cu 5 role

 Acestea au fost odată noua generație de sloturi. Cilindrii suplimentari oferă mai multe simboluri, combinații și linii de plată. Programul de plăți crește deoarece slotul folosește mai mulți bani, întrucât jucătorii pariază pe mai multe linii de câștig.

Ambele sloturi cu trei role și cinci role au teme. Slotul cu cinci role are teme mai dezvoltate.

Sloturi progresive

Fiecare cazinou, atât fizic cât și online, are sloturi progresive. În cazul unui slot progresiv, un procent mic din fiecare pariu este redirecționat către suma progresivă a jackpot-ului. Procentul variază de la cazinou la cazinou și poate fi de până la 15%. Jackpot-ul progresiv continuă să crească până când cineva îl câștigă. Adesea multe sloturi sunt conectate în rețea și fiecare "contribuie" la jackpot. Online, rețeaua ar putea include pariuri făcute în întreaga lume.

De obicei, trebuie să pariați numărul maxim de monede pentru ca mașina să se califice pentru jackpot-ul progresiv.

Deoarece unele pariuri sunt canalizate spre jackpot-ul progresiv, plățile pentru alte combinații câștigătoare sunt mai mici decât ar fi de obicei. Jucătorii care joacă sloturi cu jackpot-uri progresive ar trebui să accepte plățile mai mici pentru câștigurile obișnuite și să joace numărul maxim de monede pentru a se califica pentru jackpot-ul care le poate schimba viața.

Unele jackpot-uri progresive ajung la un milion de dolari sau mai mult. Aceste jackpot-uri durează mai mult și sunt mai greu de câștigat. Cu toate acestea, există jackpot-uri progresive mai mici care sunt câștigate în fiecare zi.

Sloturi Stand-Alone

Aceste sloturi nu sunt conectate la rețeaua de jackpot progresiv. Programul de plăți este afișat pe slot. Jucătorii care doresc să joace pentru o lungă perioadă de timp și care doresc să-și păstreze bankroll-ul ar trebui să joace sloturi separate. Acest lucru se datorează faptului că unele sloturi progresive deviază din fiecare pariu la jackpot-ul progresiv. Deoarece nu există jackpot progresiv la sloturi independente, plățile sunt mai mari.

 

Sloturi cu multiple linii de plată

Fiecare slot are "linii". Când o combinație câștigătoare apare pe linie, devine o "linie de plată". Sloturile de modă veche au luat o monedă și au avut o singură linie de plată. Cele moderne iau mai multe monede și au mult mai multe linii de plată.

Tehnologia originală a sloturilor a permis o singură linie. Software-ul pentru computer permite mult mai mult. Primele linii de câștig generate de computer au fost și linii drepte. Apoi, programatorii de sloturi au învățat cum să programeze sloturile pentru a citi în diagonală și în zig-zag. Acum unele jocuri au 50 sau mai multe linii de plată, dar numărul mai frecvent pentru sloturile cu mai multe linii de plată este de 15 până la 25 de linii de plată.

În sloturile cu mai multe linii de plată trebuie să "activați" o linie pentru plata acesteia. Acest lucru înseamnă că trebuie să pariați pe acea linie. Nu este neobișnuit ca un nou jucător să joace la un slot pentru mai multe linii de plată și să nu înțeleagă regulile pentru acel slot. Jucătorii noi învață rapid când o combinație câștigătoare apare pe o linie de plată pe care nu au activat-o prin parierea pe aceasta. Rețineți că trebuie să pariați pe o linie de plată pentru a o activa.

Sloturi 3D

Acestea sunt noua generație de sloturi. Acestea combină acțiunea sloturilor cu o poveste tridimensională. Poveștile variază de la slot la slot. Tehnologia 3D este este din ce mai mult folosită de cazinourile online.

Pentru a afla unde puteți juca astfel de jocuri sloturi, puteți intra pe supercazino.ro, jocpacanele.ro și jocsloturi.ro. Succes!

Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016