Clădirea a fost cumpărată de Hili Properties. Hili Properties împreună cu Premier Restaurants România deţin franciză pentru McDonald's în România şi fac parte din Hili Ventures. Agenţia White Mountain Property a fost reprezentată prin Ing. Damian Galvin şi Doina Constantinescu iar vânzătorul a fost Ion Chirescu de la ART Group (companie de construcţii şi arhitectură).

De asemenea dl. Chirescu a mai vândut la începutul crizei imobiliare locale şi Buzeşti Business Center, din apropierea Pieţei Victoriei, printr-o tranzacţie de 20 de milioane de euro (unde îşi are că sediu ambasada Irlandei). The ART Business Center are o suprafaţă închiriabilă totală de 18.600 mp distribuiţi pe 9 etaje şi o amprenta la sol de 3.400 mp având 3 nivele subterante pentru parcare (407 locuri). În plus se poate construi încă un etaj pentru spital sau un heliport.

În prezent ART Business Center are un grad de ocupare de 100%, principalul chiriaş fiind Ponderas Academic Hospital recent preluat de către Reţeaua de Sănătate 'Regina Maria', al doilea grup că mărime de clinici private din România, care a făcut mai multe investiţii în această clădire pentru nevoile clienţilor. Intesa Sanpaolo Bank este al doilea mare chiriaş al ART Business Center, aici avându-şi sediul central. De asemenea Bet Active Concept, Kinetic Sport Medicine, Daas Impex, Topanel şi Samsung îşi au birourile în ART Business Center, mentioneaza agerpres.

Agenţia Imobiliară White Mountain Property a fost fondată în anul 2007 în Braşov, având în portofoliu o diversitate de clienţi, de la rezidentiali la investitori, chiariasi sau dezvoltatori români sau străini , având birouri în Bucureşti, Braşov şi U.K. Fondatorul şi Managing Director ing. Damian Galvin a fost Principal Engineering Manager la Aston Martin Ltd. Iar Business Partner Doina Constantinescu a lucrat înainte la Remax România.