Banu Antonache Office Building, cu o suprafaţă închiriabilă de 4.500 metri pătraţi, a fost livrată în anul 2006 şi este localizată în zona Floreasca, printre cei mai importanţi chiriaşi ai clădirii fiind OTP, DTZ Echinox şi BNP Paribas Group, menţionează compania de consultanţă imobiliară JLL România.

După această refinanţare, Adval intentioneaza sa atraga parteneri interesaţi să investească pe piaţa de birouri din Bucureşti, cu scopul de a construi un portofoliu semnificativ de proprietăţi comerciale în regiune.

În 2014, managementul Adval a preluat un portofoliu de proprietăţi pe care compania îl administrase timp de şase ani. În ultimii doi ani, Adval a investit fonduri proprii şi a administrat portofoliul în mod activ, în paralel cu vânzarea unor proprietăţi şi cu restructurarea sau refinanţarea creditelor.

Adval Asset Management este o companie independentă românească de management în domeniul imobiliar, înfiinţată şi deţinută de o echipă de profesionişti cu o puternică expertiză în managementul activelor imobiliare, managemetul afacerilor, banking comercial şi de investiţii, dezvoltare imobiliară, finanţare şi marketing. Cu active de peste  100 milioane de euro (98.000 metri pătraţi)  în administrare, Adval este lider pe piaţa de management al proprietăţilor imobiliare din România, mentioneaza agerpres.