Mesaje de Valentine's Day şi mesaje de dragoste.  Iată o listă cu cele mai interesante declaraţii de iubire, cuvinte menite să le încânte şi să le aducă zâmbetul pe buze frumoaselor doamne şi domnişoare.

 

Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea.

Pasiunea e splendida, dar... atingerea linistitoare, un mic sarut in trecere, un zambet, o mica surpriza - acestea sunt lucruri care dureaza si care imi fac viata o bucurie.

Vreau sa stii ca zi de zi ma gandesc la tine, as vrea sa te sarut clipa de clipa si sa te am langa mine secunda de secunda. 

Atunci cand iubesti pe cineva, deseneaza un cerc in jurul numelui acelei persoane, in loc de o inima, pentru ca inimile se pot frange, dar un cerc nu se sfarseste niciodata.

Iubirea impartasita de oameni este forta cea mai mare care exista in lume si izvorul cel mai important pentru poezie... 

Am doi ochi care vor sa te vada, doua maini care vor sa te imbratiseze, doua buze care vor sa te sarute si o inima care vrea sa-ti spuna te iubesc.

Sa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul... rasul, sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bucurie, sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare. 

Daca cineva staruie sa-i spun de ce te iubesc nu pot decat sa-i dau acest raspuns: pentru ca tu esti unica si pentru ca tu ai adus lumina, culoarea si fericirea în sufletul meu. 

Te iubesc pentru ca ma faci fericita, te iubesc pentru ca nu as putea trai fara fericirea pe care tu mi-o daruiesti in fiecare zi, te iubesc fiindca existi. 

Niciodata nu-i prea tarziu iubirii mele sa-i intinzi o mana si toata frumusetea ei de vis, in amintire sa-ti ramana... 

Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt Superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea. Ai primit-o? 

Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as alege momentul cand te-am cunoscut. 

 Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pt asta, am nevoie de o inima. Pt o inima am nevoie de fericire. Pt fericire, am nevoie de tine. 

As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat Te iubesc. 

E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU. 

Oricat de speciale ar fi cuvintele, nici macar nu pot sa inceapa sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet. 

Cand te-am vazut prima oara, mi-ai incalzit inima. A doua oara mi-ai produs scantei, iar acum imi faci inima sa arda! 

Saruta-ma si vei vedea stelele. Iubeste-ma si ti le voi da.

Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!

Dorinta mea este sa-ti spun cat de mult te iubesc! Sa te vad in fiecare zi sa-ti stiu bucuriile si sa-ti alin necazurile. 

Iarta-mi ochii pentru ca te admira. Mi-ai furat inima cand te-am vazut. Fa-ma ciudat sau nebun dar de cate ori inima-mi bate numele tau eu il rostesc! 

160 de caractere nu-mi sunt de ajuns sa-mi exprim dragostea, asa ca restul va trebui sa ti-l imaginezi.