Bănci

Lucian Anghel a fost desemnat Director General Adjunct al Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a anunțat schimbări în echipa de management prin desemnarea lui Lucian Anghel pentru funcția de Director General Adjunct. Numirea va fi oficializată după aprobarea din partea Băncii Naționale a României. Lucian Anghel va coordona Aria de Risc a băncii (Chief Risk Officer) și va îndeplini, de asemenea, rolul de economist-șef al Libra Internet Bank.

Cu o experiență de peste 25 de ani în sistemul financiar-bancar și pe piața de capital, Lucian Anghel a ocupat funcții de top management în cadrul mai multor bănci comerciale din România și a fost președintele Bursei de Valori București.

“Ne bucurăm să îl avem în echipa noastră pe Lucian Anghel, care după obținerea autorizării din partea BNR pentru noua funcție, va putea să își utilizeze vasta experiență acumulată pentru a dezvolta activitatea Libra, care țintește permanent performanța”, a declarat Cristina Mahika-Voiconi, Director General al Libra Internet Bank.

În august 2023, Cristina Mahika-Voiconi a devenit noul Director General al Libra Internet Bank, după ce anterior a deținut funcția de Director General Adjunct al băncii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top