Actualitate

Poşta Română a lansat procedura de consultare publică pentru achiziţia de servicii de sănătate destinate angajaţilor companiei

Foto: iStock

Compania Naţională „Poşta Română” (CNPR) a depus în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) procedura de consultare publică pentru achiziţia unei game largi de servicii medicale destinate angajaţilor companiei.

Potrivit unui comunicat al CNPR, procedura este adresată tuturor operatorilor economici din piaţa de profil, cu scopul identificării celor mai bune soluţii pentru accesul la o gamă largă de servicii medicale, incluzând consultaţii medicale generale şi specializate, investigaţii de laborator, proceduri chirurgicale, spitalizare şi alte servicii de sănătate preventive şi curative pentru angajaţii Poştei Române.

Compania urmăreşte elaborarea unui caiet de sarcini care să cuprindă modalitate de plată, acoperire teritorială, servicii medicale, tipuri de discount, preţul pachetelor de servicii medicale, timpul de aşteptare/prioritizare programări, calitatea serviciilor.

„Dorim să asigurăm angajaţilor noştri servicii medicale de înaltă calitate, furnizate de profesionişti în domeniu. Urmărim să acoperim nevoile tuturor salariaţilor, indiferent de locul lor de muncă sau deplasările pe care le efectuează în scop profesional, având în vedere numărul mare al acestora, de peste 21.000 de salariaţi pe întreg teritoriul ţării”, a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română, potrivit comunicatului citat.

Procedura de consultare se va realiza prin intermediul platformei SEAP iar propunerile se depun la adresa de e-mail [email protected], până la data de 26 aprilie 2024.

Cele mai recente știri

To Top