Energie

AFM a aprobat finanţări de aproape 97 de milioane de lei în Programul ”Casa Verde Fotovoltaice” pentru persoane fizice

Posted on

Foto: iStock

Cereri eligibile în valoare de 96,68 milioane de lei au fost depuse de persoanele fizice în cadrul programului „Casa Verde Fotovoltaice”, în timp ce unităţile de cult au transmis solicitări în cuantum de 13,94 milioane de lei, informează Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), într-un comunicat de presă transmis, miercuri, AGERPRES.

În cazul persoanelor fizice este vorba despre 4.784 de cereri eligibile transmise AFM, iar în ceea ce priveşte unităţile de cult, numărul cererilor este de 697.

Pe de altă parte, pentru Programul „Rabla Clasic” au fost publicate noi liste care conţin 588 de dosare aprobate pentru 1.313 autovehicule şi 325 motociclete, în valoare de 22,987 milioane de lei. De asemenea, au fost admise patru contestaţii pentru 16 autovehicule şi o motocicletă, în valoare totală de 243.000 de lei.

Potrivit surse citate, în cadrul programului „Rabla Plus” au fost aprobate alte 332 de dosare pentru 1.129 de ecotichete, în sumă de 28,24 milioane lei, precum şi şase contestaţii pentru 13 ecotichete, în cuantum de 1,44 milioane de lei.

Totodată, în Programul „Microbuze pentru elevi” a fost publicată o nouă listă ce conţine două contestaţii admise în valoare de 39,99 milioane de lei.

Listele dosarelor aprobate în cadrul programe enunţate mai devreme sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente.

Cele mai citite știri

Exit mobile version